Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Bosnia Hertegovina

GetsBet

Înaintea ultimei etape, ”tricolorii” sunt pe ultimul loc în grupa 3B, cu 4 puncte și riscă să retrogradeze în Divizia C a Ligii Națiunilor. România mai are șansa de a evita ultima poziție. In seara asta, de la ora 21:45, elevii lui Edward Iordănescu joacă acasă cu Bosnia Herțegovina, formație care este virtual calificată în Divizia A a acestei competiții, cu 11 puncte. România poate evita căderea în cel de-al treilea eșalon dacă trece de Bosnia-Herțegovina, iar Finlanda (5 puncte) nu va învinge în Muntenegru (7 puncte). Practic, românii trebuie să obțină un rezultat superior celui care-l va scoate Finlanda. 

Înaintea acestui meci, România are cel mai slab atac (2 goluri), respectiv cea mai slabă defensivă din grupă (7 goluri primite). Naționala de la Sarajevo are cel mai performant atac, cu 7 reușite.

cota2.ro

  • Romania: D L W L L
  • Bosnia Hertegovina: W W D W D

România a scos un 1-1 în Finlanda, după un joc decent, dar care nu atenuează din amărăciunea generală. Mai departe, cu Iordănescu jr. la conducere, ”tricolorii” au doar un triumf în șapte dispute, acel 1-0 cu Finlanda, din 11 iunie. Iar nici spectacolul nu se arată: opt din ultimele zece jocuri ale României au avut ”0-2 goluri” la final. 

De retinut faptul ca ,România nu a marcat mai mult de un gol în șapte din ultimele opt partide de pe propriul teren si ca a pierdut doar de două ori în ultimele opt meciuri de acasă din UNL.

De partea cealalta,Dzeko și compania sunt acum la șase meciuri la rând fără eșec, consemnând patru victorii și două remize în acest răstimp.Ultima înfrângere într-un duel oficial este cea din 16 noiembrie 2021, 0-2, acasă cu Ucraina. Ultimele opt mecuri ale oaspeților din seara asta au avut toate scor strâns la final.

Interesant este că bosniacii nu au bătut din noiembrie 2019 decât o dată ”afară”, 2-0 în Kazahstan, în octombrie anul trecut. Dar, naționala lui Ivaylo Petev a bifat în acest răstimp egaluri cu 1-1 în Ucraina sau Franța. 

Din punct de vedere al lotului,avem un absent cert luni. Marius Marin este suspendat. Este posibil ca la mijloc să fie titularizați Stanciu și Cicâldău, cei care la Helsinki au intrat de pe bancă. 

Dincolo, după victoria care le-a asigurat primul loc, selecționerul Ivaylo Petev a anunțat că la București va schimba primul 11, dar că merge la victorie!


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Romania vs Bosnia Hertegovina
Pronostic:
1X P0.5g/meci Golul 4-nicio echipa
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro