Ponturi Pariuri Fotbal Ucraina vs Scoția

BETANO

Astazi, 27 septembrie 2022, de la ora 21:45, pe „Cracovia Stadium”, Ucraina primeste vizita Scotiei in ultima runda din Nations League. Din cauza situatiei actuala, Ucraina este nevoita sa joace meciurile de pe terenul propriu la Cracovia, unde audienta nu este deloc pe masura.

Ucraina şi Scoţia se întâlnesc într-o partidă care va stabili câştigătoarea grupei şi, implicit, echipa care va accede în Divizia A a ediţiei viitoare din Liga Naţiunilor; în acest moment Scoţia are 12 puncte şi are nevoie de doar un egal în partida cu Ucraina, din ultima etapă, pentru a-şi păstra locul.

cota2.ro

Ucraina nu duce lipsă de fotbalişti de valoare, chiar dacă fotbalul din această ţară a fost grav afectat în acest an: selecţionerul Oleksandr Petrakov mizează pe starurile Andriy Yarmolenko, Ruslan Malinovskyi şi Roman Yaremchuk, dar şi pe noul talent Mykhaylo Mudryk, „decarul” în vârstă de doar 21 ani al lui Şahtior Doneţk care a impresionat în startul campaniei din Liga Campionilor.

Selectionerul Scotiei, Steve Clarke îşi pune speranţele în fotbalişti cu experienţă, precum Che Adams (Southampton), Ryan Fraser (Newcastle United) şi Ryan Christie (Bournemouth), căliţi cu intensitatea meciurilor tari din Premier League.

Ucraina are cea mai bună apărare din grupă, cu patru goluri primite în cinci meciuri, în timp Scoţia răspunde cu cel mai bun atac, 11 goluri marcate în această ediţie din Liga Naţiunilor.

Info bine de stiut:

• Va fi un meci echilibrat. Câștigătoarea din această seara va accede în divizia A a următoarei ediții de Nations League;

• Se intalnesc 2 echipe cu defensive foarte bune: Scotia 5 goluri incasate in 5 jocuri si Ucraina 4 goluri incasate în cele 5 meciuri din grupa Nations League;

• Scoția are nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a-și păstra poziția de lider.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ucraina vs Scoția
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 1.00
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro