Ponturi Pariuri Fotbal Afumați vs Rapid București

BETANO

Astăzi, de la ora 21:30, va avea loc CS Afumați – Rapid, duelul contând pentru play-off-ul Cupei României Betano. Partida se va juca pe stadionul „Giulești” din Capitală și va fi arbitrată de Claudiu Marcu din Constanța.

CS Afumați a trecut în turul anterior de Metaloglobus loviturile de la 11 metri. În campionat, adversara „giuleștenilor” se află pe locul 3 cu 9 puncte, în Seria a 3-a Liga a 3-a. De notat ar fi că ilfovenii sunt pregătiți de Vasile Neagu, tehnician ce se ocupă de destinele acestei formații de mai bine de un deceniu, iar în lot sunt jucători ca Alexandru Ciucur sau Răzvan Avram, ambii cu vechi state în prima divizie a țării.

cota2.ro

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului ar putea introduce o echipă care ar putea face spectacol. Horatiu Moldovan si Antonio Sefer sunt convocati la loturile nationale si nu vor putea evolua in acest meci, in timp ce Vojtus e accidentat.

Cele două echipe nu s-au întâlnit până acum, Afumati ajungand cel mai departe in Cupa Romaniei in faza saisprezecimilor, in 2016 si in 2017.

Info bine de știut:

  • Rapid are cea mai bună apărare din liga 1. Au încasat doar 6 goluri în 11 etape;
  • Acasa, Rapid are 5 victorii din tot atatea partide, marcand de 8 ori, 3 din cele 5 meciuri incheindu-se cu cate 2 goluri marcate de alb-visinii;
  • Inaintea primului joc din Cupa Romaniei 2022/2023, echipa antrenata de Adrian Mutu se afla pe locul al doilea in Superliga Romaniei, cu 24 de puncte. Este la egalitate cu liderul Farul Constanta, doar golaverajul face sa le desparta;

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Afumați vs Rapid București
Pronostic:
Ambele echipe nu marchează
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 0.87
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro