Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Targoviste vs Rapid

Superbet

La prima vedere, Chindia Târgoviște-Rapid București este una dintre cele mai dezechilibrate confruntări din etapa a 12-a de SuperLiga.

Gazdele din seara asta, sunt ”lanterna roșie”, cu 3 puncte, în vreme ce giuleștenii devin tot mai clar una dintre candidatele la întâietate. Echipa lui Adrian Mutu este pe 2, cu 24 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța, cu un golaveraj inferior dobrogenilor. 

cota2.ro

Anul trecut, cele trei dueluri directe au fost echilibrate. În tur, Rapid a învins acasă, 1-0, iar în retur, a scos dramatic un egal, 2-2, în fief-ul Chindiei. Apoi, în play-out, tot ca și gazdă, Chindia a ținut în șah gruparea giuleșteană (0-0).

  • Chindia Targoviste: W L L D L
  • Rapid: W W L W W

Chindia este singura formație din SuperLiga care încă nu a învins în acest campionat. Fostul tehnician de la FCSB, Toni Petrea, a preluat echipa în mini-pauză, iar în primul joc oficial cu acesta din urmă la cârmă, târgoviștenii au învins în Cupă, 2-1 la CSA Steaua.Pe lângă lipsa de victorii, Chindia era înaintea etapei și formația cu cele mai multe goluri încasate, nu mai puțin de 18, în zece meciuri. 

Rapidul a repetat pentru acest meci cu o victorie categorică în Cupă, 3-0, acasă cu terța divizionară din Afumați. Totuși, ultima partidă de SuperLiga a fost câștigată greu acasă, 2-1 contra unei echipe din subsol, CS Mioveni.

De retinut faptul ca ,toate cele trei eșecuri stagionale ale Rapidului au venit în deplasare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Targoviste vs Rapid
Pronostic:
Rapid B. marchează peste 0.5 goluri Rapid B. va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro