Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.14

Superbet

1.Astazi, de la ora 22, se confruntă echipele cu punctaj maxim din grupa H. Va fi un meci interesant în Portugalia, atât Benfica Lisabona, cât și PSG având un sezon aproape perfect până acum.Francezii au un golaveraj usor superior față de Benfica, 5-2 versus 4-1. 

Trupa lui Roger Schmidt a învins-o acasă pe Maccabi Haifa (2-0), apoi s-a impus la Juventus Torino (2-1). Trei din cele patru goluri ale Benficăi au venit în prima repriză. Ultimul eșec oficial al ”alb-roșiilor” datează din 7 mai, 0-1, acasă cu Porto. 

cota2.ro

Pe teren propriu, Benfica se descurcă bine în acest sezon, marcând cel puțin de două ori în fiecare din cele șapte partide domestice din 2022/2023. Mai mult, să amintim că Benfica nu a primit gol în patru din ultimele cinci dispute oficiale. 

În weekend,a făcut 0-0 la Vitoria Guimaraes, acesta fiind primul meci oficial necâștigat în sezonul în curs!

  • Benfica: D W W W W
  • PSG: W W W W W

Ca și gazdele de astazi, echipa lui Christophe Galtier are un singur meci neadjudecat în 2022/2023, este vorba de un 1-1, acasă cu Monaco, în 28 august. În rest, parizienii au câștigat tot ce se putea, în grupa aceasta de UCL ei trecând acasă cu 2-1 de Juventus și cu 3-1 ”afară” de Maccabi Haifa. 

Ultimul eșec oficial al campioanei Franței este legat tot de Monaco, 0-3, în 20 martie. 

De retinut ca meciurile directe produc foarte multe goluri.Doar intr-un singur meci din ultimele 5 s-au inscris 2 goluri ,in rest de la 3 in sus.

2.În grupa F, în runda a 3-a, avem un duel între primele doua clasate. Real Madrid se afla pe prima poziție cu 6 puncte din tot atâtea posibile iar Sahtior pe poziția a doua cu 4 puncte. Ambele au câte 5 goluri marcate numai ca Real Madrid sta foarte bine și la capitolul apărare. În primele doua meciuri nu a încasat niciun gol.In ultimele 5 meciuri disputate, gazdele au reușit 4 victorii și o singura remiza, chiar in ultima partida disputata pe teren propriu cu Osasuna. De partea cealaltă, Sahtior are 3 victorii, o remiza și o înfrângere. De retinut faptul ca, in ultimele 5 meciuri directe, cele doua si-au cam împărțit victoriile,câte doua de fiecare si ca s-au înscris mereu foarte multe goluri. Prin urmare, ma aștept la un meci spectaculos, cu goluri, cred eu în ambele reprize și câștigătoare o voi lua pe Real Madrid datorita lotului și a formei prin care trece.

  • Real Madrid: D W W W W
  • Sahtior: W L D W W

3.In seara asta, de la 22:00, pe Etihad Stadium, Manchester City va juca împotriva lui FC Copenhaga, în etapa a treia a grupei G din UEFA Champions League. Pare un meci în care se pune doar problema scorului, ”cetățenii” fiind mari favoriți. Diferența de valoare este clar în favoarea campioanei Angliei, care, pe deasupra, este și mult mai în formă decât cea a Danemarcei. 

”Cetățenii” și-au intrat, se pare, în formă cu adevărat în ultima perioadă, iar asta am văzut atât în primele două partide de Champions League, când au câștigat cu 4-0 la Sevilla și 2-1 cu Borussia Dortmund, acasă, cât și în ultimele două disputate în Premier League. A fost un 3-0 la Wolverhapton, înaintea pauzei internaționale, și un 6-3 impotriva lui Manchester United.

FC Copenhaga are parte de un sezon complicat. După un start inconstant, în care a alternat victoriile cu înfrângerile, campioana Danemarcei a reușit să se califice în grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut de Trabzonspor în play-off, după un 2-1 acasă și un 0-0 în Turcia.În Champions League, Copenhaga a pierdut clar la Dortmund, 0-3, dar apoi a luat un punct acasă cu Sevilla, după 0-0. Pe plan intern, au fost însă înfrângeri cu Nordsjaelland, Odense și Midtjylland.

  • Manchester City: W W W W D
  • Copenhaga: W L D L L




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Benfica vs PSG
Pronostic:
GG sau P2.5g/meci
Cota
1.30
Real Madrid vs Sahtior
Pronostic:
Real Madrid câștigă Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.35
Manchester City vs Copenhaga
Pronostic:
2-6 g/meci
Cota
1.22
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro