Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

1.AS Monaco și Trabzonspor se întâlnesc astazi, de la ora 19:45, pe Stade Louis II, în a treia etapă a grupei H din UEFA Europa League. Până acum, cele două echipe au câte trei puncte, după ce ambele au pierdut cu Ferencvaros, dar au câștigat cu Steaua Roșie Belgrad. AS Monaco merge destul de bine, în acest moment, în Ligue 1, unde a ajuns la patru victorii consecutive, după ce, în weekend, a câștigat clar cu FC Nantes pe teren propriu.

Trabzonspor este, de asemenea, o echipă într-o formă destul de bună. Formația lui Abdullah Avci a câștigat ultimele trei meciuri disputate, iar seria a început cu un 2-1 în fața Stelei Roșii Belgrad, în Europa League. Prin urmare,ma gandesc ca vom avea un meci echilibrat, un meci slab in reusite reusite daca tinem cont si de rezultatele din primele 2 runde.

cota2.ro

  • AS Monaco: W L W L W
  • Trabzonspor : W W W L L

2.Fanii danezi speră în prima izbândă a favoriților lor în actualul sezon de eurocupe, mai ales că ”roș-albaștrii” nu vor evolua cu cea mai bună formulă posibilă.Grupa B din Conference League este condusă după primele 2 runde de principala favorită, West Ham United (6 puncte), secondată de Anderlecht (4 puncte). FCSB are un singur punct, iar gazdele din seara asta, au pierdut ambele confruntări din grupă.FCSB este în veritabilă criză în SuperLiga, astfel că se va concentra pe calificarea în play-off-ul din campionatul autohton! 

Șapte jucători importanți vor fi menajați. Tamm, Edjouma, Radunovic, Omrani, Compagno, Coman și Cordea vor absenta, astfel că ne putem aștepta ca în primul 11 să fie Boboc, Radaslavescu și Rusu! 

Silkeborg IF este la prima participare în grupele unei întreceri UEFA, excluzând vechiul Intertoto, iar în Conference League a ajuns după ce fost învinsă în play-off-ul UEL de HJK Helsinki (0-1/1-1)! 

Echipa lui Kent Nielsen are un avantaj important: terenul sintetic pe care evoluează, rămânând de văzut cum se vor adapta bucureștenii la aceste condiții. Silkeborg are trei victorii și cinci eșecuri în ultimele opt dispute oficiale, pierzând la limită confruntările din această serie: 0-1 la Anderlecht și 2-3, acasă cu West Ham.

În campionat, Silkeborg a învins cu 2-1 în weekend, în fața celor de la Horsens, dar este doar pe 4, cu 19 puncte.

  • Silkeborg: W W L L W
  • FCSB: W L D D L


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Monaco vs Trabzonspor
Pronostic:
P3.5g/meci
Cota
1.57
Silkeborg vs FCSB
Pronostic:
S6.5cartonase
Cota
1.33
Cota finala: 2.09
Profit: 5.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro