Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

UNIBET

1.În 2019, CFR a ratat accederea în grupele Ligii Campionilor, după două eșecuri cu 0-1 în fața Slaviei Praga.În grupa G din Conference League, înainte de meciul 3, Slavia și Sivasspor au câte patru puncte, în vreme ce Ballkani și CFR au adunat doar câte unul. Un eventual insucces în capitala Cehiei ar înrăutăți șansele ”alb-vișiniilor” de a prinde ”primăvara europeană”. 

Gazdele” au suferit numai un insucces în ultimele zece dueluri competitive, este vorba de un 0-3 la campioana Plzen, în 18 septembrie. În weekend, Slavia a trecut acasă cu 3-0 de Liberec, ”alb-roșiii” fiind situați în campionat pe 2, cu 22 de puncte, cu unul mai puțin decât Plzen, dar și cu un meci mai mult jucat față de campioana en-titre. 

cota2.ro

Important de stiut e faptul ca, Slavia a câștigat toate cele nouă meciuri oficiale de acasă din 2022/2023, în aceste nouă dispute marcân de fiecare dată cel puțin două goluri! 

  • Slavia Praga: W L W W D
  • CFR: W W L W D

De partea cealalta,”Alb-vișiniii” au învins în weekend, 1-0 cu Petrolul, iar acum, cu două meciuri mai puțin disputate, au 21 de puncte, fiind pe locul 4 în SuperLiga.

De retinut ca,CFR nu a primit gol în trei din ultimele patru meciuri oficiale. Dar, având în vedere că fundașul Burcă și închizătorul Bordeianu sunt accidentați, clujenii trebuie să tragă tare pentru a reusii ceva la Praga. 

2.Invinsa serios de Manchester City în ultima etapă din Premier League, Manchester United speră să-și refacă moralul în Europa League. Astazi, de la ora 19:45, „diavolii roșii” sunt mari favoriți în jocul din deplasare cu Omonia Nicosia, din cadrul Grupei E.

Omonia Nicosia ocupă ultimul loc în grupă, înaintea unui meci istoric pentru clubul cipriot. Dacă eșecul cu Real Sociedad în deplasare era oarecum previzibil, 1-2, rezultatul de pe teren propriu cu Șerif Tiraspol, 0-3, le-a scazut de tot moralul.

 Manchester United a revenit după pauza internațională cu un rezultat greu de diferat, un 3-6 cu Man City, într-un joc din Premier League. Eșecul a fost mai dur decât a arătat această diferență de 3 goluri. Rivalii au condus la un moment dat cu scorul de 6-1.

  • Omonia Nicosia: W W L L L
  • Manchester United: L W L W W

De stiut:

  • Este prima confruntare între cele două echipe. 
  • Ultimele trei jocuri ale echipei Omonia pe teren propriu, în toate competițiile, au fost de over 2,5 goluri la total.



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Slavia Praga vs CFR
Pronostic:
1
Cota
1.42
Omonia Nicosia vs Manchester United
Pronostic:
A doua repriza-Manchester United
Cota
1.37
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro