Ponturi Pariuri Fotbal Arges vs Univ.Craiova

BETFAIR SPORTSBOOK

Duelul de astazi, din Trivale, le găsește pe ambele combatante în criză de puncte.Piteștenii sunt abia pe 11, cu 13 puncte, ei propunându-și și în acest an calificarea în play-off. Dincolo,Universitatea Craiova este și ea departe de pretențiile emise în ultimii ani. ”Juveții” au un meci restant, dar oricum stau destul de rău, pe 6, cu 18 puncte.

De când cele două echipe s-au confruntat prima dată în elită, meciurile directe au fost spectaculoase, consemnându-se o medie de exact trei goluri/partidă. În 2020/2021, a fost 2-1 pentru craioveni, în Argeș, pentru ca în retur să fie 1-1. În stagiunea trecută, oltenii au învins acasă cu 1-0 și au cedat în retur cu 2-3. Apoi, în ”play-off”,Universitatea s-a impus detașat, cu 3-0, respectiv 4-0! 

cota2.ro

”Alb-violeții” sunt în criză, având patru eșecuri la rând, fiind la cinci meciuri succesive fără triumf. Ultima victorie în Superliga datează din 28 august, 2-1, acasă cu codașa Chindia Târgoviște. 

Totuși, în etapa trecută piteștenii au cedat cu 2-3 la FCSB, deși au deschis scorul și ulterior au egalat la 2-2. 

  • Arges: L L L L D
  • Univ.Craiova: D W L W L

Mirel Rădoi nu a izbutit să obțină încă o continuitate a rezultatelor pozitive la trupa din Bănie. După un 2-1 acasă cu FCSB, a venit un egal, tot acasă, 1-1 cu mai slab cotata FC Voluntari. ”Alb-albaștrii” au două eșecuri în ultimele cinci runde. 

Marea problemă a Universității este în deplasare: practic, în 2022/2023, singura victorie ”externă” este una obținută tocmai în Bănie, 2-1 cu rivala locală U Craiova 1948. Ultimul succes obținut în afara Craiovei rămâne cel de la... Pitești, 4-0, în 25 aprilie. 

De retinut faptul ca,alb-albaștrii” au primit gol în fiecare deplasare oficială din sezonul în curs. Jocurile lor sunt destul de generoase, media de goluri din SuperLiga, în partidele doljenilor, fiind de 2,5 goluri.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Arges vs Univ.Craiova
Pronostic:
P1.5g/meci P5.5cornere/meci P2.5cornere Craiova
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro