Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

BETANO

1.Giuleștenii vor să-și revină repede din șocul eșecului din ultima rundă, când au pierdut la codașa SuperLigii.Rapidistii sunt pe locul 2, cu 24 de puncte din 12 etape, la trei lungimi în spatele liderului Farul. Aparent, ei au o șansă mare să rămână cel puțin pe această poziție, vizitatorii din seara asta fiind abia pe 12, cu 13 puncte, și într-o formă destul de slabă.

În sezonul trecut, bucureștenii au învins în Moldova cu 2-0, dar în retur au scos doar un 1-1, acasă, contra botoșănenilor.Apoi, în ”play-out”, în primul joc oficial din noua arenă, Rapid a învins clar, cu 3-0. 

cota2.ro

Oaspeții din seara asta au una din cele mai slabe apărări,cu 17 goluri, dar este de subliniat că șapte dintre ele au fost primite în confruntarea cu Sepsi.

Prin urmare,ma astept ca Rapid sa faca un joc bun,avand si avantajul propriului teren si voi lua ca pronostic un pariu combo.

  • Rapid : L W W L W
  • Botosani: D L L L D

2.Duminica,pe stadionul Ilie Oana,avem un duel foarte interesant.Petrolul ,echipa de pe locul 7 intalneste pe FCSB care se afla pe pozitia a 13-a.

Ambele echipe trec printr-o perioada nu foarte buna.FCSB vine dupa o infrangere rusinoasa in Conference League iar Petrolul dupa o infrangere in deplasare la CFR.Ce-i drept ,cei de la FCSB au menajat aproape tot 11-le pentru meciul cu Petrolul,campionatul fiind mult mai important.

In ultima etapa,FCSB s-a impus foarte greu in fata celor de la FC Arges,un 3-2 dupa un meci controlat ce-i drept la toate capitolele.

Cele doua s-au mai intalnit pana acum,ce-i drept acum multi ani,cele mai recente fiind cele jucate in 2015 unde au predominat remizele. 

Pentru ca un solist este greu de ales, voi incerca un pariu pe goluri. Cred ca vom avea parte de reusite de ambele parti si prin urmare voi incerca un Over la goluri.

  • Petrolul: L W L L W
  • FCSB: L W L D D

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rapid vs Botosani
Pronostic:
1X & S3.5g/meci
Cota
1.50
Petrolul vs FCSB
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.39
Cota finala: 2.08
Profit: 6.48
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro