Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETANO

1.Arsenal și Liverpool se înfruntă astazi, de la ora 18:30, în cel mai tare meci al etapei a 10-a în Premier League.

Jocul cu trupa lui Jurgen Klopp reprezintă un test veritabil pentru Arteta & Co. În cazul unui alt rezultat favorabil, gruparea de pe Emirates devine un candidat cert pentru titlu în Premier League în acest sezon, alături de Manchester City. Echipa evoluează cu multă dezinvoltură și transmite un sentiment de putere la fiecare meci. Singura înfrângere de până acum a venit în deplasare la Manchester United (1-3).

cota2.ro

Arsenal a arătat bine din toate punctele de vedere. A primit până la această dată 8 goluri și a marcat 20. Doar Man City cu Erling Haaland are azi cifre mai bune în ofensivă. Gbariel Jesus este principalul marcator, cu 5 goluri.

Înaintea jocului cu Liverpool, Arsenal a avut meci în Europa League cu Bodo/Glimt, pe care l-a câștigat la pas, cu scorul de 3-0. Și a fost un succes obținut cu o echipă schimbată aproape total, raportat la ce a prezentat Mikel Arteta în campionat. 8 jucători cheie au fost lăsați pe banca de rezerve sau în afara lotului.

  • Arsenal: W W W W L
  • Liverpool: W D W L D

Dacă Arteta și-a menajat titularii la meciul din Europa League, Jurgen Klopp nu și-a permis să riște la partida cu Rangers din Liga Campionilor (2-0) și a trimis în teren un prim „11” apropiat de cel ideal. Totuși. „cormoranii” au avut două zile în plus pentru a pregăti acest derby, pentru că evoluția lor în Europa a avut loc marți.

Oaspeții nu au probleme noi legate de accidentări. Caoimhin Kelleher și Ibrahima Konate sunt gata de o revenire și ar putea fi incluși în lotul care face deplasarea pe Emirates. Încă este incertă situația lui Andy Robertson, el fiind principalul om care ar putea lipsi „cormoranilor”.

De retinut faptul ca,cele două formații s-au întâlnit deja de trei ori în acest an, în două rânduri în Cupa Ligii. Arsenal nu a câștigat niciodată. Mai mult, nici nu a marcat. Liverpool s-a impus în jocul de pe Emirates din campionat cu 2-0, tot într-o perioadă în care adversara venea după mai multe victorii.

2.Napoli este într-o formă de zile mari! Gruparea lui Luciano Spalletti domină Serie A și impresionează Europa. Într-un moment de grație, Napoli merge în Lombardia, acolo unde dă de o formație care nu a obținut nicio victorie de la promovarea din vară. 

Cremonese și Napoli s-au văzut ultima dată în 1999, când, în Serie B, a fost 1-1, respectiv 2-1 pentru sudici. 

Gazdele sunt pe penultimul loc, cu 3 puncte, fără vreun triumf în acest sezon. În plus, gruparea de pe arena ”Giovanni Zini” a încasat 18 goluri, numai codașa Sampdoria fiind mai vulnerabilă din punct de vedere ofensiv.Totuși, Cremonese ar avea ceva motive de curaj, mai ales că a acumulat trei egaluri în ultimele patru runde. În weekend-ul anterior, gazdele meciului din 9 octombrie, din etapa 9-a, au scos un 1-1 la Lecce. 

Pe lângă faptul că este lideră la zi, cu 20 de puncte din 24 posibile și are cel mai bun atac din Serie A, cu 18 reușite, Napoli face show și în Liga Campionilor. Discipolii lui Luciano Spalletti vin după un 6-1 la Ajax, ei marcând 13 goluri în cele trei jocuri disputate până acum în grupele Ligii! 

Practic,napoletanii au câștigat toate meciurile oficiale din 2022/2023, cu excepția primele două runde de campionat, când au remizat, 0-0 la Fiorentina și 1-1 la Lecce. Ultimele dueluri ale napoletanilor au generat 17 goluri în total. 

  • Cremonese: D L D D L
  • Napoli: W W W W W

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Liverpool
Pronostic:
1X
Cota
1.52
Cremonese vs Napoli
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.32
Cota finala: 2.01
Profit: 7.07
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro