Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

FCSB merge din ce in ce mai rau, atat in campionat, cat si in cupele europene. Ros-albastrii vin după o umilință din Danemarca, acolo unde Silkeborg a câștigator categoric cu 5-0.

De asemenea, nu doar în Europa stau rău defensiv cei de la FCSB. ”Roș-albaștrii” au încasat 17 goluri în cele zece dueluri din SuperLiga! Mai mult, FCSB a pierdut ultimele patru deplasări competitive, primind 13 goluri în respectivele confruntări. Ultimul triumf extern în SuperLiga a fost reușit în 8 mai, 1-0 la CS Universitatea Craiova. 

cota2.ro

Având în vedere că Petrolul are o singură înfrângere acasă în ultimele 5 jocuri, mi-e greu să cred că FCSB se va impune ușor la Ploiești.

---------------------------

Nantes este în picaj încă de la începutul sezonului, având înfrângeri aproape meci de meci. Oaspeții de azi, au pierdut clar la Monaco, meci în care au 4 goluri. Aceștia au nimerit într-o altă deplasare dificilă. Rennes e în formă, câștigând ultima etapă din Ligue 1 cu Strasbourg în deplasare și obținând o victorie importantă echipei antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Mizez pe o victorie a gazdelor, avand in vedere că Nantes nu a bifat nicio victorie în deplasare, avand o medie de 2 goluri primite/ meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Petrolul Ploiești vs FCSB
Pronostic:
Handicap +2 Petrolul Ploiești
Cota
1.40
Rennes vs Nantes
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.40
Cota finala: 1.96
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro