Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Deși este o diferență destul de mare între oponentele din seara asta, jocul dintre U Craiova 1948 și Chindia Târgoviște se anunță unul destul de imprevizibil. Oltenii sunt una dintre cele mai ofensive formații din SuperLiga, dar nu reușesc să se apropie de zona play-off. Mai mult, în mod constant se pune sub semnul întrebării continuitatea pe bancă a lui Marius Croitoru, astfel că duelul din seara asta din runda a 13-a, este extrem de important. Craiovenii sunt pe 10, cu 15 puncte. 

Chindia Târgoviște este ”lanternă roșie”; cu 6 puncte scoase din 11 meciuri jucate și, de la instalarea lui Toni Petrea, pare că și-a revenit. 

cota2.ro

Anul trecut, dâmbovițenii nu au marcat niciun gol în cele trei dueluri directe! Au scos un 0-0 în Bănie, apoi au cedat cu 0-3, pe teren propriu. În play-out, a fost un nou 0-0, pe terenul Chindiei. 

  • U Craiova 1948: D W L W D
  • Chindia: W W L L D

Oltenii au numai un punct în ultimele două runde de SuperLiga. Au pierdut cu 0-1 la Voluntari, apoi au remizat, 2-2, la una din codașele campionatului, CS Mioveni.

 ”Alb-albaștrii” au învins cu 1-0 în ultimele două meciuri de acasă, cu Sepsi, respectiv Rapid, dar este important să subliniem că U Craiova 1948 nu a marcat niciodată mai mult de un gol în ultimele patru partide de pe teren propriu. 

Chindia are două triumfuri în cele două jocuri oficiale cu Anton Petrea la timonă. A fost un 2-1 în Cupă, la CSA Steaua, iar apoi Chindia a adjudecat prima victorie din acest sezon de SuperLiga, 2-1, acasă cu Rapid București. Este de remarcat că târgoviștenii au bifat scor strâns în 11 din cele 12 meciuri competitive din acest sezon.

2.Fiorentina și Lazio închid etapa a noua din Serie A, in seara asta, de la ora 21:45, pe ”Artemio Franchi”. Teoretic, este un meci în care capitolinii ar trebui să fie favoriți, datorită formei și situației din clasament, dar și a istoricului recent din meciurile directe. În ultimele 11 confruntări (zece în campionat și una în Coppa Italia), Lazio a câștigat de opt ori, de două ori a fost egal, iar Viola s-a impus o singură dată, în mai 2021, datorită unei duble a lui Dusan Vlahovic.

Fiorentina nu are un sezon deloc grozav până acum. E la jumătatea clasamentului, la o distanță recuperabilă față de zona europeană (patru puncte față de Juventus, ocupanta locului al șaptelea, pe care toscanii au terminat campionatul precedent), dar mult în urmă față de formații pe care le-a devansat în stagiunea anterioară. De exemplu, Udinese la zece puncte în față, iar Atalanta, la 11. 

  • Fiorentina: W L W L L
  • Lazio: D W W L W

Fiorentina a avut prestații decente acasă, unde încă nu a pierdut în toate competițiile, în acest sezon. În campionat, pe lângă succesele cu Cremonese și Verona, au mai remizat cu echipe tari, precum Juventus și Napoli. 

Dacă Fiorentina nu a pierdut acasă, Lazio nu a excelat în meciurile din deplasare, acolo unde a câștigat doar cu Cremonese. A fost 4-0 pe terenul lombarzilor, înainte de pauza internațională. Pe de altă parte, aceea a fost una dintre cele trei victorii consecutive fără gol primit pe care ”vulturii” le au în prezent în Serie A și cu care se mențin în zona Champions, datorită golaverajului, în fața lui Milan. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
U Craiova 1948 vs Chindia
Pronostic:
S3.5g/meci P4.5cornere/meci Gazdele P2.5cornere/meci
Cota
1.47
Fiorentina vs Lazio
Pronostic:
S3.5g/meci P5.5cornere/meci
Cota
1.51
Cota finala: 2.22
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro