Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

1.Actualul sezon nu e deloc unul bun pentru formația daneză, care și-a atins obiectivul calificându-se în grupele UEFA Champions League, dar e pe locul 6 în campionat, cu 16 puncte, după 12 etape. Akinkunmi Amoo și Zeca vor lipsi în continuare, la fel ca Oskarsson, Oikonomu, Falk și Boilesen, o listă lungă de accidentări pentru formația daneză, care mai speră doar la locul 3, în care se află în luptă cu Sevilla, loc care ar asigura prezența în UEFA Europa League.

City se gândește, cu siguranță, la partida de duminică împotriva lui Liverpool, din campionat, însă o victorie cu Copenhaga ar aduce, 100%, prezența în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League, după doar patru meciuri în această grupă. 

cota2.ro

  • Copenhaga: D L W L D
  • Manchester City: W W W W W

Kyle Walker, John Stones și Kalvin Phillips sunt, în continuare, accidentați pentru City și nu vor juca nici în acest meci, unul în care Guardiola ar urma să odihnească mai mulți titulari. Va fi interesant și dacă Erling Haaland, golgheterul acestei ediții de UEFA Champions League, cu cinci goluri, va lipsi, el fiind folosit aproape în toate partidele din actuala stagiune.

De retinut :

  • Ultimele cinci meciuri ale lui Manchester City în UEFA Champions League au fost peste 2.5 goluri
  • City are cel puțin două goluri marcate în ultimele trei meciuri de UEFA Champions League
  • Toate cele trei meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat cu peste 2.5 goluri marcate

2.O victorie în acest meci, disputat în Polonia, la Varșovia, îi asigură lui Real Madrid calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League după doar patru runde disputate, ceea ce i-ar putea permite lui Ancelotti să-și mute atenția pe campionat, acolo unde „galacticii” au pierdut locul 1 în favoarea rivalei FC Barcelona, cu care va disputa în week-end primul Clasico al sezonului. 

De fapt, „galacticii” ar putea fi deja calificați chiar și doar cu o remiză în fața „minerilor”. Cu 10 puncte acumulate cu două etape înainte de finalul fazei grupelor, Real Madrid nu mai are cum să fie depășită de două echipe până la final, indiferent dacă va mai câștiga vreun punct sau nu. 

După trei etape în grupa F din Liga Campionilor, „Los Blancos” au maximum de puncte, 9, cu cinci mai multe decât următoarea clasată, Șahtior. Leipzig, cu 3 puncte, este pe locul 3, iar Celtic, cu doar un punct, încheie topul. 

  • Sahtior: L W L D W
  • Real Madrid: W W D W W

Cele două formații s-au întâlnit de șapte ori până acum, de cinci ori numai în decursul ultimilor doi ani. Din cele șapte partide, cinci au fost victorii ale spaniolilor, iar două au fost câștigate de Șahtior. Nu s-a înregistrat nicio remiză între ele. De menționat că șase din cele șapte dueluri directe au avut peste 2,5 goluri marcate. 

Șahtior, care a început excelent acest sezon al Ligii Campionilor, cu o victorie cu 4-1 în deplasare, la Leipzig, ar putea pierde locul 2 după această rundă, cu o nouă înfrângere în fața madrilenilor, dar îi rămân intacte șansele de calificare mai departe, dacă va câștiga cele două meciuri restante, cu Celtic și Leipzig.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Copenhaga vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City câștigă Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.30
Sahtior vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.45
Cota finala: 1.89
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro