Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.28

Superbet

Ieri, am avut parte de ceva istoric. Toate meciurile din grupele UCL, 8 la numar, s-au incheiat sub 2.5 goluri, desi au fost cateva meciuri dezechilibrate, precum Copenhaga - City (0-0), Shakhtar - Real (1-1).

Napoli traverseaza cea mai buna perioada din ultimii ani, atat pe plan intern, cat si pe plan extern. Au reusit rezultate remarcabile cu Liverpool (4-1), iar pe Ajax a umilit-o in fata propriilor fani cu 1-5. Fara Osimhen V. titular, din cauza accidentarii la coapsa, Napoli s-a impus detasat la Cremonense, scor 1-4, in timp ce Ajax s-a impus la Volendaam, ultima clasata, insa au incasat 2 goluri, de la echipa cu cel mai slab atac din Olanda. Cred ca Napoli nu va pierde in Italia.

cota2.ro

--------------------

Bayern nu a reusit un joc bun in fata Dortmundului, desi au condus pana in minutele de prelungiri ale jocului. Desi Bayern a trecut lejer de Plzen in Germania, cehii au aratat ca se pot apara bine, chiar daca Inter s-a impus cu 0-2 pe terenul acestora. In campionatul intern, Plzen a incasat doar un gol in ultimele 4 meciuri pe propriul teren si cred ca nu vom avea parte de acelasi esec dezamagitor pentru gazde, avand in vedere ca nici Bayernul nu a fost mai deloc constanta.

--------------------

Saptamana trecuta am avut parte de un meci decis aproape de la pauza. Marseille a dat de pamant cu Sporting in Franta, castigand cu 4-1. Totusi, francezii au aratat destula precautie in jocurile din deplasare, iar in ultima etapa au pierdut pe propriul teren cu nou promovata, Ajaccio. Marseille a incasat doar 1 gol in cele 4 etape din League 1 disputate in deplasare, iar in UCL, au cedat in Anglia, contra lui Tottenham cu 2:0. Culmea, englezii au cedat si ei in Portugalia cu acelasi scor.

Cred ca vom nu vom avea parte de acelasi scenariu din tur, acolo unde am avut parte de prima ocazie importanta din primul minut, concretizata si pe tabela.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Napoli vs Ajax
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Plzen vs Bayern Munchen
Pronostic:
sub 4.5 goluri
Cota
1.40
Sporting Lisabona vs Marseille
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 2.28
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro