Ponturi Pariuri Fotbal CFR vs Slavia Praga

BETFAIR SPORTSBOOK

Echipa CFR Cluj va întâlni Slavia Praga, in aceasta seara, pe teren propriu, de la ora 19.45, în grupa G a Conference League. În etapa trecută, clujenii s-au impus cu 1-0 la Praga. Slavia Praga trece printr-un al doilea esec dupa insuccesul cu CFR Cluj, pierzand si in campionat pe terenul celor de la Sigma Omoluc.

Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar fi fantastică încă o victorie în faţa Slaviei Praga, formaţie pe care o vede ajungând în finala Conference League.

cota2.ro

Dan Petrescu a avut un meci infernal in ultima etapa disputata in SuperLiga, acolo unde, UTA cu un om eliminate au incheiat la egalitate cu clujenii, 1-1. Pentru acest meci, 3 jucatori importanti sunt incerti. Este vorba de Deac, Bordeianu si Burca, jucatori care au reluat antrenamentele si care vor intra sub observatiile antrenorului pentru a se decide daca vor fi apti de acest joc.

In ciuda scorului favorabil romanilor, Slavia a avut o groaza de ocazii in meciul tur. Au trimis 8 suturi pe poarte, alte 11 inafara portii, au avut 2 suturi in bara si 12 cornere. Totusi, Slavia are o problema in concretizarea ocaziilor si in campionat. In ultima etapa pierduta cu Omoluc, acestia ua dominat la toate capitolele, insa insuccesul a fost prezent la fel ca in Conference.

Pariul propus este plasat pe Betfair Sportsbook, folosind opțiunea de PARIU COMBINAT

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CFR vs Slavia Praga
Pronostic:
Slavia Praga sa castige; Slavia Praga mai multe cornere
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro