Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.86

BETANO

1.In grupa G de UECL ,toate cele patru echipe au câte 4 puncte după primele 3 runde, toate au golaveraj în care numărul de goluri marcate este identic cu cel al golurilor primite. 

CFR Cluj are o mare șansă de a face un pas spre calificare. Joia trecută, campioana României s-a impus cu 1-0 la Slavia Praga, contrar așteptărilor. Numărul de goluri din acest meci nu a surprins. Și în precedentele două confruntări directe a fost un scor asemănător: în play-off-ul UCL 2019/2020, praghezii s-au impus cu 1-0 în ambele manșe disputat contra ardelenilor.

cota2.ro

Parcursul actual al ”feroviarilor” este unul care le dă încredere fanilor din Gruia. CFR nu are decât un eșec în ultimele opt partide oficiale, acel 0-1 nemeritat, acasă cu Sivasspor, în etapa a doua din această grupă. 

  • CFR Cluj : D W W W L
  • Slavia Praga: L L W L W

Se poate spune că este un moment bun pentru CFR, dacă ne uităm că Slavia nu trece prin cea mai favorabilă perioadă. ”Alb-roșiii” antrenați de Jindrich Trpisovsky au suferit trei eșecuri în ultimele patru dispute oficiale. În plus, praghezii au primit gol în șapte din ultimele opt partide. 

Cu cinci schimbări față de confruntarea de joia trecută, Slavia a cedat în weekend, 0-2 la Sigma Olomouc, astfel că este pe 2, cu 22 de puncte în campionat, cu un meci mai mult jucat decât lidera Plzen, cea care are 26 de puncte la activ.

Alt motiv care le da speranta celor de la CFR: Slavia are numai două triumfuri în ultimele 13 deplasări în eurocupe. 

2.Tratarea deplasării la Silkeborg cu un lot format mai mult din rezerve a făcut ca ”roș-albaștrii” să piardă jenant cu 0-5, asta după ce danezii au condu cu 3-0 deja în minutul 35! 

Totuși, lucrurile nu sunt chiar așa de rele pentru FCSB. Dacă va juca în cea mai bună formulă, vicecampioana României va avea șansa de a rămâne în cărțile calificării. Se poate spune că această serie este una care aproape sigur o va avea ca lideră la final pe West Ham United, londonezii având 9 din posibile. FCSB este pe ultimul loc, cu 1 puncte, iar Anderlecht are 4, în timp ce Silkeborg a adunat 3 puncte. 

Prin urmare, victoria o menține pe FSCB cu șanse serioase în cursa pentru locul 2, mai ales că in seara asta Anderlecht are o deplasare grea la West Ham. 

Contra echipelor din Danemarca, FCSB are un palmares echilibrat în întrecerile europene: 4-3 la victorii, din nouă meciuri ”all-time”. 

Se poate spune că FCSB a băgat-o pe Silkeborg în calculele calificării. Dar, trebuie să notăm că gruparea din Iutlanda are patru meciuri oficiale la rând fără eșec. În weekend, a scos un 1-1 la Odense în campionat: echipa lui Kent Nielsen este acum pe 4, cu 20 de puncte, cu doar patru mai puține decât liderul Nordsjaelland.

Victoria cu FCSB este singura obținută de danezi în cele cinci jocuri din actualul sezon de UECL.

  • FCSB: W L W L D
  • Silkeborg: D W W W L



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Slavia Praga
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.44
FCSB vs Silkeborg
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.29
Cota finala: 1.86
Profit: 8.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro