Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

BETANO

Desi au inceput foarte bine acest sezon, formația lui Marius Măldărășanu a suferit primele eșecuri din acest sezon, în ultimele două etape. Întâi, sibienii au pierdut acasă cu Sepsi, 1-2, iar apoi au cedat în superioritate numerică la ”U” Cluj (0-1). Astfel, se poate vedea incet, incet stresul jucatorilor provocat de restantele salariilor.

Desi au pierdut puncte importante in ultimele 2 etape, giuleștenii rămân cu cea mai bună apărare la ora actuală din SuperLiga, cu numai nouă goluri încasate.

cota2.ro

Rapidul vine dupa 2 infrangeri consecutive in ultimele 2 deplasari, ambele la limita, insa mizez pe faptul ca Hermann nu si-a achitat in totalitate datoriile morale si banesti fata de jucatori.

---------------------------

Westerlo a castigat la 0 pe terenul celor de la Club Brugge, cu 0-2 in etapa precedenta, iar astazi vor primi vizita celor de la Seraing,echipa cu rezultate destul de modeste in prima liga. Gazdele de azi au avut un joc excelent la Brugge, impotriva campioanei, care a reusit performanta sa se califice in fazele urmatoare ale UCL, fara sa primeasca niciun gol in cele 4 meciuri din grupe.

Seraing are ceva probleme de lot pentru acest joc. Acestia duc lipsa a cel putin 7 jucatori, iar meciurile din aparare nu au fost niciodata un punct forte pentru ei. In cele 6 etape pe terenul adversarilor acestia au incasat aproape 2 goluri/ meci.




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hermannstadt vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
x2
Cota
1.45
Westerlo vs Seraing
Pronostic:
psf 1
Cota
1.50
Cota finala: 2.17
Profit: 10.53
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro