Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

1.FC Argeș și FC Voluntari deschid etapa a 14-a din SuperLiga cu moralul ridicat. Ambele au învins în runda anterioară și acum sunt undeva la mijlocul clasamentului. Gazdele de astazi sunt pe 10, cu 16 puncte, tot atâtea având la activ și Voluntariul, care este situată pe 8 și are un golaveraj superior. 

De când se întâlnesc din 2020 încoace, cele două trupe s-au duelat de nouă ori la nivel competitiv, cu argeșenii conducând cu 5-3 la victorii. Dar, cele trei triumfuri ale ilfovenilor au venit chiar în ultimele trei partide directe. Este vorba de ”dubla” din semifinalele Cupei 2021/2022, 2-0 și 1-0, precum și izbânda de la ultima încleștare din SuperLiga, 1-0 în Trivale, pe 23 mai. 

cota2.ro

Șapte din cele nouă dueluri ”head-to-head” au avut ”Under 2,5 goluri” la final. 

  • FC Arges: W L L L L
  • Voluntari: W D W D L

După o perioadă destul de slabă, trupa lui Liviu Ciobotariu este în revenire.Oaspetii au patru meciuri consecutive fără eșec, răstimp în care au adunat opt puncte. Ilfovenii au două eșecuri în ultimele șapte etape.Au bifat două egaluri cu 1-1 în ultimele două deplasări, la Universitatea Craiova, respectiv FCSB. Singura victorie externă a ilfovenilor datează chiar din prima etapă, 1-0 la Petrolul Ploiești. 

2.FC Hermannstadt și Rapid București au impresionat în acest start de sezon, dar ambele formații au un moment mai puțin favorabil. Niciuna dintre ele nu a câștigat în ultimele două runde, fapt de care a profitat Farul, lideră cu 30 de puncte înaintea etapei 14-a din SuperLiga. Sibienii, gazde în duelul din seara asta, sunt pe locul 4, cu 22 de puncte din 12 jocuri, iar rapidiștii, care nu au nicio restanță, sunt pe 2, cu 25 de puncte. 

De mentionat faptul ca ,este primul meci direct între cele două trupe. 

Formația lui Marius Măldărășanu a suferit primele eșecuri din acest sezon, în ultimele două etape. Întâi, sibienii au pierdut acasă cu Sepsi, 1-2, iar apoi au cedat în superioritate numerică la ”U” Cluj (0-1). 

  • Hermannstadt: L L W W W
  • Rapid: D L W W L

Important de stiut ca ,nouă din cele 12 partide stagionale ale lui Hermannstadt au avut ”X” la pauză.

Rapidiștii au slăbit ritmul, având doar un punct în ultimele două etape. Elevii lui Adrian Mutu au cedat cu 1-2 la ”lanterna roșie” Chindia, apoi au bifat doar un 1-1 acasă cu Botoșani, asta după ce Morais a egalat abia în minutul 82. 

Totuși, giuleștenii rămân cu cea mai bună apărare la ora actuală din SuperLiga, cu numai nouă goluri înscrise.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Arges vs Voluntari
Pronostic:
Sub 3.5 goluri în meci Sub 11.5 cornere în meci Sub 6.5 cartonașe în meci
Cota
1.55
Hermannstadt vs Rapid
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.35
Cota finala: 2.09
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro