Biletul Zilei format din 7 meciuri la cota 6.82

Superbet

1.FC Hermannstadt și Rapid București au impresionat în acest start de sezon, dar ambele formații au un moment mai puțin favorabil. Niciuna dintre ele nu a câștigat în ultimele două runde, fapt de care a profitat Farul, lideră cu 30 de puncte înaintea etapei 14-a din SuperLiga. Sibienii, gazde în duelul de astazi, sunt pe locul 4, cu 22 de puncte din 12 jocuri, iar rapidiștii, care nu au nicio restanță, sunt pe 2, cu 25 de puncte. 

2.Agitație mare la ambele echipe care se vor duela maine, de la ora 15:30, în etapa a 14-a din SuperLiga. 

cota2.ro

FC Botoșani este deocamdata pe un loc de baraj, 14, cu 14 puncte, dar cu o restanță de disputat. Parcursul slab din acest sezon a făcut ca soarta lui Mihai Teja să depindă, aproape sigur, de acest meci.Dincolo, U Craiova 1948 tocmai ce s-a despărțit de Marius Croitoru, oltenii fiind abia pe 11, cu 15 puncte. ”Juveții” vor fi dirijați la această partidă de un staff interimar, constituit din Paul Răducan și Florin Drăgan. 

3.Indiferent de ce se va întâmpla în această rundă de SuperLiga, Farul va fi lider mai departe. Dobrogenii conduc elita cu 30 de puncte la activ, cu cinci mai multe decât principala urmăritoare, Rapid București. 

Dar,maine de la ora 18, ”alb-albaștrii” primesc vizita unei echipe care trece printr-o formă remarcabilă. Sub conducerea lui Eugen Neagoe, Universitatea Cluj este într-o vizibilă revenire, fiind acum pe 13, cu 14 puncte. 

4.Presiunea este foarte mare pentru ambele combatante, înaintea duelului de maine, ora 21, din etapa a 14-a de SuperLiga. 

CS Universitatea este clasată pe 6, cu 18 puncte din 12 partide disputate, dar după ultima rundă antrenorul Mirel Rădoi a fost extrem de virulent la adresa propriilor jucători. 

Dincolo, Petrolul este pe 7, cu 17 puncte, dar clubul tocmai ce s-a despărțit, cu destul scandal, de veteranul Gabi Tamaș, cel care a fost cel mai important jucător al ”găzarilor” în această primă parte de stagiune! 

5.Un duel intre ultimele doua clasate.Chindia se afla pe pozitia a 15-a cu 9 puncte iar Mioveni o gasim pe ultima pozitie cu 7 puncte.Din punct de vedere al formei,Chindia sta mult mai bine,avand in vedere ca vine dupa 3 victorii consecutive.De retinut ca meciurile directe produc foarte putine goluri.In ultimele 5 s-au inscris doar 4 goluri.

6.FCSB trebuie sa uite de meciul prost din Conference League si sa continuie cu victorii in campionat daca vrea sa aiba vreo sansa la Play Off.Inaintea acestei partide,se gasesc undeva pe la mijlocul clasamentului.UTA este pe locul 10 cu 16 puncte iar FCSB pe locul 12 cu 14 puncte.De retinut ca ,in ultimele 5 meciuri H2H,FCSB nu a fost invinsa(4 victorii si o remiza).

7.Etapa se incheie cu duelul dintre CFR si Sepsi.Un meci foarte dificil din punctul meu de vedere.In ultimele 5 meciuri directe,cele doua si-au cam impartit victoriile.Clar ,favorita este CFR avand in vedere ca este intr-o forma foarte buna si vine dupa o victorie importanta in Conference League.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Rapid
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Botosani vs U Craiova 1948
Pronostic:
P0.5g/meci P5.5cornere/meci
Cota
1.20
Farul vs U Cluj
Pronostic:
Handicap Farul 0.5
Cota
1.22
Univ. Craiova vs Petrolul
Pronostic:
P0.5g/meci P5.5cornere/meci P2.5cartonase/meci
Cota
1.40
Chindia Tg vs Mioveni
Pronostic:
S3.5g/meci S11.5cornere/meci
Cota
1.30
FCSB vs UTA
Pronostic:
FCSB P0.5g/meci FCSB P3.5cornere/meci
Cota
1.45
CFR Cluj vs Sepsi
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Cota finala: 6.82
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro