Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.21

BETANO

Astazi am decis sa va intampin cu un bilet bazat doar pe cornere, in meciuri echilibrate la acest capitol si cu statistici impresionante.

Preston primeste vizita unei echipe cu experienta la capitolul cornere si anume Stoke. Echipa oaspete are o medie de 5.4 cornere/ meci si un procentaj de 92% la peste 9.5 cornere in meci. Totusi statistica sta excelent in jocurile din deplasare, unde procentajul la acest capitol este de 86%.

cota2.ro

---------------------------

Wycombe si Peterborough se intalnesc astazi in duel foarte echilibrat si sunt de altfel, printre cele mai productive echipe la capitolul cornere. Wycombe are o medie de 5.8 cornere/ meci, in timp ce Peterborough ne surpride cu 6.9 cornere/ meci. Avand in vedere ca este un duel echilibrat si vor fi atacuri in ambele parti, putem presupune ca vom avea parte de o groaza de cornere si aici.

---------------------------

Celtic si Hibernian se intalnesc din nou in noul sezon, iar celtii vin dupa o infrangere in grupele UCL, contra celor de la Leipzig. In ultimele 4 meciuri directe am avut parte de peste 8.5 cornere/ meci si cred ca vom avea parte de aceeasi statistica impresionanta, avand in vedere procentajul de 100% pe care il are Hibernian la PESTE 9.5 cornere


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Preston vs Stoke
Pronostic:
peste 8.5 cornere
Cota
1.37
Wycombe vs Peterborough
Pronostic:
peste 8.5 cornere
Cota
1.29
Celtic vs Hibernian FC
Pronostic:
peste 8 cornere
Cota
1.25
Cota finala: 2.21
Profit: 9.68
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro