Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

Superbet

1.Torino și Juventus sunt adversare în Derby della Mole,astazi, de la ora 19:00.Toro a luat un singur punct în ultimele 4 runde și a coborât pe locul 10. De cealaltă parte, Juventus vine după o săptămână dezastruoasă, în care a pierdut cu Milan (0-2) și cu Maccabi Haifa (0-2). Rezultatul contra israelienilor a compromis aproape complet șansele bianconerilor de a se califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor. 

Derby della Mole rămâne cea mai dezechilibrată rivalitate a Italiei. Torino a câștigat doar o dată, în ultimele 32 de confruntări cu Juventus, în Serie A. Bilanțul e completat de 23 de victorii bianconere și 8 remize. Unicul succes granata, scor 2-1, a fost obținut în aprilie 2015. De atunci, ”La Signora” s-a impus de 12 ori, iar alte 4 partide s-au terminat la egalitate. 

cota2.ro

Mai mult decât atât, Torino nu a mai încheiat un meci disputat împotriva lui Juve fără a primi gol din februarie 2008, când a fost 0-0. În perioada scursă de atunci, actuala echipă a lui Max Allegri a înscris de 40 de ori (o medie de 1,8 goluri/meci). 

  • Torino: D L L L W
  • Juventus: L L W W L

Torino este gazdă în derby-ul din acest weekend, fără ca asta să fie neapărat o veste bună. Elevii lui Juric au câștigat doar două din ultimele 12 meciuri disputate pe teren propriu în campionat.În etapa trecută, când a jucat tot acasă, cu Empoli, Torino a evitat pe final și cu noroc un al patrulea eșec consecutiv. Lukic a înscris în minutul 90, iar partida contra toscanilor s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

Dacă Torino nu se descurcă grozav acasă, Juve are un parcurs foarte slab în deplasare. Sunt deja 6 meciuri consecutive fără victorie pentru bianconeri pe teren străin, în Serie A. Doar două puncte au luat elevii lui Allegri în acest interval, iar cele mai recente două deplasări s-au încheiat cu tot atâtea înfrângeri, ambele fără gol marcat: 0-1 cu nou-promovata Monza (prima victorie din istoria clubului în Serie A ) și 0-2 cu Milan. 

Cu doar 13 puncte (locul 8), Juve are cel mai slab start de sezon din 2015 încoace.

2.Presiunea este foarte mare pentru ambele combatante, înaintea duelului de astazi, ora 21, din etapa a 14-a de SuperLiga. 

CS Universitatea este clasată pe 6, cu 18 puncte din 12 partide disputate, dar după ultima rundă antrenorul Mirel Rădoi a fost extrem de virulent la adresa propriilor jucători. 

Dincolo, Petrolul este pe 7, cu 17 puncte, dar clubul tocmai ce s-a despărțit, cu destul scandal, de veteranul Gabi Tamaș, cel care a fost cel mai important jucător al ”găzarilor” în această primă parte de stagiune! 

”Juveții” au doar o victorie în ultimele patru runde. Ivan și compania au pierdut în etapa anterioară, 0-1 la FC Argeș, după ce au scos acasă numai un 1-1 cu FC Voluntari. 

Acasă, CS Universitatea a adunat 14 puncte în șapte partide de campionat, dar este important de spus că eșecul din Bănie cu Rapid, 0-1 în 31 iulie, este singurul suferit în fața propriilor fani, la nivel oficial, din 12 mai încoace. Totodată, acel meci cu Rapid este singurul de acasă în care craiovenii nu înscris deloc, tot din 12 mai încoace. 

Atenție: craiovenii au primit gol în fiecare din ultimele șase partide. 

  • Univ.Craiova: L D W L W
  • Petrolul: L L W L L

Prahovenii sunt într-un moment total nefavorabil. Au patru eșecuri la rând în SuperLiga, neînscriind deloc în ultimele două jocuri. În weekend-ul trecut, Petrolul a cedat acasă, 0-2 cu FCSB. Ultima victorie reușită în SuperLiga datează din 4 septembrie, 2-1, acasă cu FC Botoșani.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Torino vs Juventus
Pronostic:
Sub 3.5 goluri în meci Sub 12.5 cornere în meci
Cota
1.40
Univ.Craiova vs Petrolul
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.40
Cota finala: 1.96
Profit: 4.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro