Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Superbet

1.Lazio și Udinese sunt surprizele plăcute ale începutului de sezon în Serie A și se întâlnesc în etapa a 10-a, astazi, de la ora 16:00, pe Stadio Olimpico din Roma. 

Cele două formații au același număr de puncte, 20, și ocupă poziții de Liga Campionilor: locul 3 pentru Lazio, 4 pentru Udinese. În plus, doar liderul Napoli a marcat mai multe goluri decât ele în actuala ediție de campionat. 

cota2.ro

Ultimele două dueluri directe de la Roma au produs nu mai puțin de 12 goluri. A fost un succes al friulanilor cu 3-1, în noiembrie 2020, urmat de un 4-4 în decembrie anul trecut. Acea victorie obținută de Udinese este singura în precedentele 15 întâlniri din Serie A. Bilanțul e completat de 10 partide câștigate de Lazio și 4 remize. 

  • Lazio: D W D W W
  • Udinese: D W W W W

Alături de Napoli, Lazio este probabil echipa momentului în Serie A. Are 3 victorii consecutive cu 4-0, iar ultimele 4 partide le-a câștigat cu un scor general de 14-0. Formația din capitala Italiei nu a mai avut o serie de 5 clean sheet-uri din februarie 2007 și nu s-a impus niciodată în istoria sa în 5 etape la rând. 

Joi,au evoluat în Europa League, contra austriecilor de la Sturm Graz.Au jucat o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Lazzari, însă au fost aproape de victorie. În cele din urmă, s-a terminat egal, scor 2-2, cu adversarii înscriind în minutul 83. 

2. Cum calificarea în ”primăvara europeană” este tot mai improbabilă, FCSB chiar se poate concentra acum numai pe SuperLiga. ”Roș-albaștrii” sunt abia pe 13 în campionat, cu 14 puncte, dar cu două meciuri mai puțin jucate. Astfel, duelul de acasă cu UTA de la 20:30, este extrem de important dacă FCSB nu vrea să riște accederea în play-off. 

FCSB a bifat trei victorii și un egal contra ”Bătrânei Doamne”, în duelurile din ultimele două sezoane. În 2020/2021, a fost în tur FCSB-UTA 3-0, respectiv UTA-FCSB 0-1, în retur. Anul trecut, am avut parte de dueluri strânse. La Arad, a fost 1-1, pentru ca în retur roș-albaștrii să se impună în propriul fief doar cu 2-1.

  • FCSB: L W L W L
  • UTA Arad: D L W L W

Dacă în Conference League au fost penibili, pierzând de două ori cu 0-5, în SuperLiga elevii lui Nicolae Dică au mai dres busuiocul. FCSB are două victorii succesive în SuperLiga: 3-2, acasă cu FC Argeș, respectiv 2-0 la Petrolul. 

Este de notat că victoria de la Petrolul a constituit primul meci de SuperLiga 2022/2023 în care vicecampioana nu a primit gol! De altfel, roș-albaștrii au reale probleme defensive, încasând 17 goluri în 11 runde. 

UTA a scos în etapa trecută un 1-1 acasă cu campioana CFR, asta după ce consemnase două eșecuri la rând în SuperLiga. Formația lui Ilie Poenaru a adunat numai cinci puncte în cele șapte deplasări ale campionatului în curs. 

O singură izbândă externă are ”Bătrâna Doamnă”, un 2-1 la Botoșani, în 9 septembrie. 

Totuși, jocurile arădenilor sunt destul de strânse, cinci din ultimele șase partideoficiale ale utiștilor încheindu-se cu ”0-2 goluri” la final. Ca și FCSB, UTA este vulnerabilă în defensivă: arădenii au primit gol în fiecare din ultimele nouă dispute din SuperLiga.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lazio vs Udinese
Pronostic:
1X
Cota
1.42
FCSB vs UTA Arad
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri FCSB va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro