Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

WINBET

Etapa a 11-a din cadrul campionatului francez propune duelul dintre Monaco si Clermont, acesta fiind programat sa se joace astăzi, de la ora 18:05, urmand sa se desfasoare pe "Stade Louis II", unde ne asteptam ca gruparea gazda sa faca o figura frumoasa. Monaco e cotată ca favorită la castigarea acestui duel, avand o cota de 1.46 la victorie. Deși a inceput execrabil noul sezon, gazdele si-au revenit si au strans 5 victorii consecutive in Ligue 1, insa in Europa League a dezamagit in Turcia, unde au pierdut cu 4-0 impotriva celor de la Trabzonspor.

Desi e tentantă cota la victorie pe Monaco, voi merge pe cartonase in acest meci. O statistica impresionanta a gazdelor este ca au procentaj 100% la SUB 4.5 CARTONASE in jocurile de acasa, iar in ultimele 2 meciuri pe propriul teren Monaco a avut sub 1.5 cartonase aratate.

cota2.ro

------------------------------

Espanyol a reușit un singur rezultat pozitiv pe propriul teren, după un 2-2 la Valencia. Inainte de a intalni liliecii, acestia au pierdut 3 meciuri consecutive pe propriul teren, avand o medie de 2.25 goluri incasate/ meci.

Valladolid sta mai bine in deplasare, acolo unde au marcat 5 goluei in cele 4 deplasari, in timp ce, pe propriul teren au inscris o singura data in poarta adversarilor. Cred ca Espanyol are in fata un adversar pe care il poate domina de aceasta data si sa reuseasca sa obtina un rezultat pozitiv, insa problema principala pentru ambele echipe este apararea, care sper sa cedeze cel putin de 2 ori in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Monaco vs Clermont
Pronostic:
Sub 4.5 cartonase
Cota
1.66
Espanyol vs Real Valladolid
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.00
Cota finala: 1.66
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro