Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.39

Superbet

CFR Cluj - Sepsi, meciul care încheie etapa a 14-a din campionatul României, este programat, luni, 17 octombrie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. 

Motivatia este enorma pentru gazde. „Feroviarii” au o serie de patru victorii şi un egal în ultimele cinci meciuri din campionat, perioadă în care au bifat şi o dublă victorie cu Slavia Praga în Europa. CFR Cluj ocupă locul 3, cu 22 de puncte după 11 meciuri, cu 11 mai puţine decât liderul Farul Constanţa, care a jucat, însă, 14 meciuri.

cota2.ro

Sepsi este pe locul 6 în SuperLiga, cu 19 puncte acumulate în 13 meciuri, şi pare că nu mai poate rata accederea în play-off, chiar dacă echipa antrenată de Cristiano Bergodi a mai scăzut ritmul după startul de sezon în care a câştigat şi Supercupa României. Acestia vin dupa o infrangere pe propriul teren cu ocupanta primului loc, Farul Constanta. Insa, Sepsi se descurca onorabil in deplasari, acolo unde au 3 victorii, 3 rezultate de egalitate si o singura infrangere. 

De partea cealalta, dupa cele 2 infrangeri consecutive de acasa, CFR a reusit 3 victorii consecutive in Gruia, victorii obtinute la 0. Cred ca vom avea parte de un meci echilibrat, insa cred ca CFR nu va ceda cele 3 puncte puse la bataie.

-----------------------------

Roma si Sampdoria se vor intalni in etapa a 10-a in Serie A, avand rezultate modeste pana acum. In ciuda evolutiilor oscilante, Roma ocupa pozitia a 6-a cu 19 puncte, avand 6 victorii, 1 egal si 2 infrangeri. 

Sampdoria a reusit in sfarsit un rezultat pozitiv, 1-1 cu Bologna, dupa cele 4 infrangeri consecutive si cred ca presiunea rezultatelor slabe ii vor motiva pe jucatori sa le tina piept celor de la AS Roma. In ultimele 5 meciuri directe s-au marcat sub 3.5 goluri.

------------------------------

Villarreal a inceput bine noul sezon, insa acum cele 3 rezultate de egalitate si alte 2 infrangeri i-a clasat pe locul 9, la un punct distanta de Osasuna, care ocupa locul 8. In ciuda rezultatelor modeste, Villarreal are cea mai buna aparare din LaLiga cu doar 3 goluri incasate. Desi au doar 2 meciuri acasa, Villarreal are o medie de 2.5 goluri/ marcate si un procetaj de 100% pentru peste 0.5 goluri in prima repriza pe propriul teren. 

Ma astept ca submarinul galben sa domine in acest meci si sa avem parte de goluri inca din prima parte a meciului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR vs Sepsi
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Sampdoria vs Roma
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.35
Villarreal vs Osasuna
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în prima repriza
Cota
1.36
Cota finala: 2.39
Profit: 4.17
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro