Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Sepsi

BETFAIR SPORTSBOOK

Campioana României este foarte aproape de ”primăvara europeană” după o ”dublă” victorie cu Slavia Praga. 

Dar, CFR Cluj trebuie să fie la fel de pragmatică și în campionat. Acolo, înaintea etapei a 14-a, ”alb-vișiniii” sunt pe 3, cu 22 de puncte, cu două restanțe de jucat. In seara asta, de la ora 21, CFR are însă un oponent incomod la ora actuală. Sepsi este pe locul 6, cu 19 puncte și este o pretendentă certă la accederea în ”play-off”.

cota2.ro

În vară, Sepsi a învins-o pe CFR Cluj în Supercupă, cu 2-1. Dar, covăsnenii constituie una din cele mai dese ”victime” ale actualei campioane a României! Astfel, per total, din 16 meciuri oficiale contra lui Sepsi, CFR conduce cu 12-2 la victorii directe! 

Singurul triumf din SuperLiga în dreptul lui Sepsi este cel din 10 mai 2021, 1-0, la Cluj. Anul trecut, CFR a învins cu 2-0 în ambele dispute cu Sepsi. 

  • CFR Cluj: W D W W W
  • Sepsi: L W W W L

 În etapa trecută, elanul echipei lui Cristiano Bergodi s-a tăiat după trei victorii la rând. Sepsi a pierdut acasă, 0-1 cu Farul Constanța. A fost cel de-al optulea meci din ultimele nouă ”oficiale”, pentru covăsneni, în care scorul final a fost unul strâns.

Sepsi se simte mai bine ”afară”: 12 din cele 19 puncte stagionale au venit din deplasare. De altfel, singurul duel extern pierdut în SuperLiga a fost cel din 30 august, 0-1 la U Craiova 1948. 

Un singur scor de egalitate s-a consemnat în ultimele zece dispute oficiale ale lui Sepsi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CFR Cluj vs Sepsi
Pronostic:
P4.5cornere/meci CFR P3.5cornere/meci Sepsi S6.5cornere/meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro