Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

1.Dinamo București vrea să aibă o reacție de orgoliu în Cupă, într-o perioadă în care se luptă în zona medie a Ligii 2. ”Câinii roșii” sunt gazde la Giurgiu, în prima etapă din grupa A,de la ora 21, primind vizita unei echipe în criză, U Craiova 1948. 

În sezonul trecut, când se duelau în SuperLiga, cele două au generat trei meciuri strânse. A fost 1-0 pentru olteni, respecti 0-0, în sezonul regulat, pentru ca ”juveții” să învingă în play-out, în capitală, cu 2-1.

cota2.ro

După un start foarte modest, dinamoviștii s-au mai redresat și acum sunt pe 12 în Liga 2, cu 13 puncte. Trupa lui Ovidiu Burcă a bifat trei victorii și un egal în ultimele patru partide competitive. Dinamo are două victorii la rând acasă, cu același scor, 1-0, în fața celor de la Unirea Slobozia, respectiv Ripensia Timișoara. 

  • Dinamo : W D W W L
  • U Craiova 1948: L L D W L

De retinut: Dinamo a marcat minimum un gol în fiecare din ultimele nouă meciuri oficiale de acasă. Dar, în acest sezon de Liga 2, ”alb-roșiii” au un singur joc în care au marcat mai mult de un gol.

Sub comanda staff-ului interimar coordonat de Florin Drăgan, U Craiova 1948 a pierdut meciul de după plecarea lui Marius Croitoru, 0-1 la FC Botoșani. Asta, după un alt eșec cu 0-1, acasă cu Chindia. 

În SuperLiga, craiovenii au ajuns la patru etape fără victorie, singura bucurie din acest răstimp fiind triumful din play-off-ul Cupei, 4-0 la Ripensia Timișoara. ”Alb-albaștrii” au consemnat nouă meciuri la rând în SuperLiga cu scor strâns, dar cu toate acestea sunt abia pe 12, cu 15 puncte. 

Craiovenii nu au un atac prea inspirat în acest sezon, marcând doar de 14 ori în 14 meciuri de campionat. Oltenii nu au marcat niciun gol în trei din ultimele patru jocuri de SuperLiga.

2.Atletico Madrid a reușit să pătrundă în Top 3, după ce a câștigat ultimele trei etape din Primera, practic toate meciurile de la eșecul cu Real Madrid, din derby. În cel mai recent meci, elevii lui Simeone s-au impus într-un duel complicat, cu Athletic Bilbao, în deplasare, pe San Mames, grație unui gol marcat de Antoine Griezmann.

Dincolo, Rayo vine după o remiză în „derby-ul mic” al Madridului, cu Getafe, scor 0-0, într-un meci în care formația din Vallecas a ratat un penalty. În ultimele patru etape, trupa lui Iraola are o singură victorie, 2-1 cu Elche. După 9 runde, Rayo este pe locul 10, cu 11 puncte, opt mai puține decât Atletico, care e la șase lungimi de liderul Real Madrid. 

În sezonul trecut, Atletico a câștigat ambele dueluri directe, fără să primească gol: 1-0 pe Estadio de Vallecas și 2-0 pe teren propriu. De altfel, „saltelarii” au șase victorii consecutive în fața lui Rayo, de fiecare dată fără gol încasat. Ultima dată când Rayo a reușit să nu piardă a fost într-un meci de Cupă, în 2016, un 1-1 acasă, și ultima oară când a câștigat a fost în februarie 2013, un 2-1 pe teren propriu.

  • At.Madrid: W D W L W
  • Vallecano: D L W L L

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs U Craiova 1948
Pronostic:
Dnb U Craiova 1948 in prima repriza
Cota
1.00
At.Madrid vs Vallecano
Pronostic:
Atl.Madrid marchează peste 0.5 goluri Atl.Madrid va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.45
Cota finala: 1.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro