Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

1.Revenit pe banca unei echipe de SuperLiga, Anton Petrea a demarat perfect mandatul de la Chindia Târgoviște, acolo unde a consemnat patru victorii oficiale din patru posibile. 

Astazi, de la ora 15, dâmbovițenii vor să continue acest parcurs bun când vor evolua în județul Alba, în grupa D din Cupă. Alături de gazdele de la CS Ocna Mureș, Chindia Târgoviște face parte dintr-o serie cu FC Argeș, Minaur Baia Mare, Universitatea Craiova și FC Hermannstadt. 

cota2.ro

În campionat, CS Ocna Mureș nu este neapărat într-un moment favorabil: echipa lui Dan Roman este abia pe 7 în seria a 8-a de Liga 3, pierzând ultimele două meciuri: 2-3 la Unirea Alba Iulia, respectiv 1-2, acasă cu Unirea Ungheni. 

Chindia respectă șablonul din acest sezon și sub comanda lui Anton Petrea. Mai departe, târgoviștenii au doar un meci cu o diferență mai mare de un gol, în 2022/2023, este vorba de un eșec domestic, 0-2 cu CFR. 

Oaspeții au patru triumfuri la rând, ultimele două meciuri fiind adjudecate cu același scor, 1-0, la U Craiova 1948, respectiv acasă, cu CS Mioveni. 

  • Ocna Mures: L L D W L
  • Chindia Targ: W W W W L

2.În decurs de o săptămână, Real Madrid și-a asigurat calificarea în optimile de finală UCL, și-a recuperat locul 1 în La Liga și a dominat gala de la Balonul de Aur. 

Pe 11 octombrie, Real Madrid reușea o remiză in extremis cu Șahtior, la Varșovia, după o fază la care Antonio Rudiger și-a spart capul, având nevoie de 20 de copci și mască, ulterior, pentru egalul care avea să asigure matematic calificarea „galacticilor” în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Acum, Real Madrid, revenită pe prima poziție, la trei puncte distanță de Barcelona, merge în deplasare la Elche, ultima clasată, cu doar 3 puncte. „Galacticii” sunt încă neînvinși în acest sezon, în toate competițiile, în 14 partide disputate, și au 25 de puncte în campionat. 

Dacă „los blancos” n-au pierdut cu nimeni în acest sezon, Elche n-a bătut pe nimeni, adunând cele trei puncte din trei remize. De altfel, ultimele două jocuri oficiale ale alicantinilor au fost două remize: 1-1 cu Mallorca și 2-2 cu Elche. 

La ultimul duel direct, disputat în returul sezonului trecut, s-a terminat 2-2 pe Santiago Bernabeu. Elche n-are victorie în fața „galacticilor” în campionat din 1978, însă, dar a reușit să termine la egalitate de trei ori în timpul regulamentar în ultimele confruntări directe cu Real Madrid.

Se întâlnesc în acest meci cel mai bun atac din La Liga, al lui Real, cu 22 de goluri, și cea mai slabă apărare, Elche, cu 21 de goluri încasate. 

  • Elche: D D L L L
  • Real Madrid: W D W W D

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ocna Mures vs Chindia Targoviste
Pronostic:
2
Cota
1.42
Elche vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.33
Cota finala: 1.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro