Ponturi Pariuri Fotbal Osasuna vs Espanyol

Superbet

Osasuna – Espanyol se va disputa astăzi, 20 octombrie, incepand cu ora 21:00, in cadrul etapei a 10-a din La Liga. Partida se joaca pe „Estadio El Sadar„ din Pamplona.

Osasuna este ocupanta pozitiei a 9-a in clasamentul din La Liga, cu 13 puncte acumulate in cele 9 etape. Formatia din Pamplona este singura echipa care a incurcat liderul Real Madrid in actuala campanie interna, reusind sa remizeze chiar pe „Santiago Bernabeu” (1-1). Dupa acel semi-succes, au urmat doua esecuri impotriva Valenciei (1-2) si a lui Villarreal (0-2). Unai Garcia va reveni in centrul apararii dupa ce a fost suspendat timp de o etapa, dar Ruben Pena are de ispasit 3 etape de suspendare. Desi nu beneficiaza de jucatori foarte valorosi in lot, echipa antrenata de Jagoba Arrasate practica un stil de joc prudent, bazat pe obtinerea rezultatelor pozitive, nu a spectacolului.

cota2.ro

De cealalta parte, Espanyol se situeaza pe pozitia a 14-a in clasamentul din primul esalon al Spaniei. Trupa din Barcelona a inregistrat 9 puncte in cele 9 etape, dar este neinvinsa in ultimele 3 partide oficiale. Dupa remizele cu Valencia (2-2) si Cadiz (2-2), Espanyol a castigat in runda precedenta duelul cu Real Valladolid (1-0). Statistica duelurilor disputate in deplasare este imbucuratoare pentru Espanyol, formatia care a marcat in cele 4 meciuri pe terenul adversarilor si a pierdut o singura data. Martin Braithwaite va putea evolua in aceasta etapa dupa ce a fost suspendat timp de 3 meciuri. Din pacate, Adria Pedrosa ramane indisponibil, in timp ce Benjamin Lecomte (partarul adus de la Monaco) este incert pentru deplasarea de la Pamplona.

Ambele echipe au jucatori importanti indisponibili pentru acest joc si cred ca vor alege cea mai circumspecta tactica de a proteja orice rezultat pozitiv in favoarea lor. Ambele echipe se cunosc ca fiind destul de agresive, iar la centrul va fi arbitrul Mario Melero Lopez, cunoscut drept unul dintre cei mai ”arzatori” arbitri din LaLiga, avand o medie de 5.61 cartonase acordate/ meci.

Info bune de stiut inaintea acestui meci:

  • Ambele echipe sunt foarte agresive si acumuleaza multe cartonse galbene, ceea de depasesc procentajul de 70% la peste 4.5 cartonase acordate;
  • in 4 din ultimele 5 meciuri ale Osasunei au fost sub 2.5 goluri;
  • in 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Espanyol au fost sub 2.5 goluri;
  • in 4 din ultimele 5 meciuri directe au fost sub 10.5 cornere acordate si nicio echipa nu a avut peste 6.5 cornere;
  • Espanyol a marcat in cele 4 deplasari din acest sezon;
  • Osasuna a inscris in 4 din cele 5 meciuri disputate pe teren propriu in actuala campanie.

Ma astept la un meci inchis, cu multe intreruperi, mai ales ca au si arbitrul perfect la centru, care sa incurajeze acest lucru.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Osasuna vs Espanyol
Pronostic:
Osasuna sub 2.5 goluri; Espanyol sub 2.5 goluri; sub 6.5 cornere fiecare echipa
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro