Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Ajaccio ocupa pozitia a 18-a in Ligue one si vin dupa 4 infrangeri consecutive pe propriul teren, iar adversarul este unul extrem de dificil. Este vorba de PSG, care a reusit in urma cu 2 etape, cu un om eliminat din primul minut, sa obtina un punct cu Reims, iar etapa precedent au trecut de Marseille cu 1-0. Cu doar 8 puncte accumulate in cele 11 etape o vad pe Ajaccio sa cedeze astazi.

------------

cota2.ro

Juve o duce din ce in ce mai rau. Pe Di Maria nu l-am vazut prea mult in teren, ba din cauza accidentarilor, ba din cauza cumului de cartonase, iar pentru meciul cu Empoli va fi in continuare indisponibil, alaturi de Pogba, De Sciglio, Chiesa si Kaio Jorge. Empoli ocupa pozitia a 10-a in clasament, la o diferenta de 5 puncte de rivala de astazi, insa cred ca presiunea rezultatelor slabe o vor motiva pe batrana doamna sa castige cele 3 puncte in fata fanilor.

-------------

Farul si Rapid se vor confrunta astazi , intr-un duel ce conteaza pentru prima pozitia in clasamentul SuperLigii. Cele 2 echipe au cele mai bune doua aparari din prima liga, cu 10, respective 9 goluri incasate si cred ca vom avea un meci axat strict pe obtinerea unui rezultat favorabil. Cred ca vom avea parte de putin spectacol in acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ajaccio vs PSG
Pronostic:
2 solist
Cota
1.30
Juventus vs Empoli
Pronostic:
Psf 1
Cota
1.28
Rapid București vs Farul Constanța
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.22
Cota finala: 2.03
Profit: 2.06
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro