Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

BETANO

1.Startul de sezon a fost mult sub așteptări pentru ambele trupe care se vor duela maine, de la ora 12.00.Metaloglobus București este marea dezamăgire din acest sezon de Liga 2, fiind situată pe ultima poziție cu numai patru puncte. 

Dinamo a pornit rău campionatul, dar încet pare tot mai încrezătoare, urcând până pe locul 12, cu 13 puncte.

cota2.ro

Metaloglobus are un singur triumf în 2022/2023, 1-0 acasă cu CSC Dumbrăvița, la ultima reprezentație de pe propriul teren.De partea cealalta,Dinamo este într-un moment destul de favorabil, 

ajungând la cinci confruntări competitive fără eșec. În ultima etapă de campionat,Dinamo a trecut acasă de Ripensia, 1-0, pentru ca în Cupă, tot pe terenul ”propriu” de la Giurgiu, ”alb-roșiii” să reuseasca o remiza cu

prim-divizionara U Craiova 1948 (0-0).

Este primul duel la nivel oficial dintre cele două grupări.

Acum,pentru ca este intr-o forma mai buna voi juca o dubla pe echipa oaspete. 

  • Metaloglobus: L W L L L
  • Dinamo Bucuresti: D W D W W

2.După ce joi, în Cupa României, a fost 1-1 în ”Cluj Arena”, cele două echipe se confruntă duminică, 23 octombrie, de la ora 21:00, tot cu ”U” ca gazdă, în etapa a 15-a din SuperLiga. 

Gazdele sunt în zona roșie a clasamentului, pe 14, cu 14 puncte la activ, în vreme ce CFR, cu două meciuri mai puțin disputate, sunt în cursa de urmărire a liderului Farul, cu 25 de puncte, pe a treia treaptă a podiumului.

De retinut faptul ca,șase din ultimele șapte partide dintre cele două combatante au avut ”0-2 goluri” la final si ca in meciul de joi ,CFR a odihnit cei mai importanți jucători. 

Cu gândul și la o calificare tot mai plauzibilă în ”primăvara europeană”, CFR a ajuns la șapte partide oficiale la rând fără insucces.

Mai mult, este de notat că eșecul cu Sivasspor, 0-1, acasă, constituie unica înfrângere a elevilor lui Dan Petrescu în ultimele 11 confruntări competiotive.

Clar,echipa favorita este echipa oaspete dar pentru ca joaca din nou in deplasare nu voi juca direct solist ci aleg o varianta pe goluri.

  • U.Cluj: D L W D W
  • CFR Cluj: D W W D W

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Metaloglobus vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
X2
Cota
1.47
U Cluj vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR P05g/meci
Cota
1.34
Cota finala: 1.97
Profit: 9.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro