Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Farul

BETFAIR SPORTSBOOK

Turul sezonului regulat ne aduce meciul celor mai bune formații din SuperLiga, după derularea primelor 14 etape. In seara asta, de la ora 20:30, avem Rapid București-Farul Constanța, și cu siguranță vom asista la o atmosferă de excepție în tribune! 

Orice s-ar intampla, Farul va încheia sigur turul pe locul 1, acum având 33 de puncte. Rapidul este pe 2, cu 28 de puncte, și vrea să confirme că nu întâmplător poate fi luată serios în calcule în lupta pentru titlu. 

cota2.ro

Anul trecut, a fost 0-0 pe terenul bucureștenilor, pentru ca Farul să se impună la Ovidiu cu 2-0.

Formația lui Adrian Mutu pregătește acest joc având cea mai bună defensivă la ora actuală din SuperLiga, cu numai nouă goluri primite. Mai mult, moralul este ridicat după ultimele două triumfuri oficiale. Întâi, Rapid a învins cu 2-0 la revelația Hermannstadt, apoi a trecut acasă de CSC Dumbrăvița, cu 4-1, în grupele Cupei României. 

”Alb-vișiniii” au arătat până acum de ce Giuleștiul este un loc în care se câștigă foarte greu. Rapidul are 16 din 18 puncte posibile adunate din confruntările de acasă, cu numai trei goluri primite în fața propriilor suporteri.

  • Rapid: W W D L W
  • Farul: D W W W W

Dacă rapidiștii stau bine defensiv, lidera la zi are cel mai bun atac din SuperLiga, cu 27 de goluri. Elevii lui Gheorghe Hagi sunt la cinci victorii la rând în campionat. Dar, marți, dobrogenii au consemnat doar un 2-2 la terța divizionară CSM Alexandria, în grupele Cupei României. 

”Alb-albaștrii” au suferit ”afară” singurul eșec stagional, 3-4 la CS Universitatea Craiova. De altfel, în deplasare, Farul a bifat 13 din 18 puncte posibile. 

Revenind la duelul de Cupă, este de precizat că Farul a primit gol la Alexandria după ce a bifat trei victorii consecutive cu ”clean-sheet” în SuperLiga. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Rapid vs Farul
Pronostic:
S4.5g/meci Fiecare P2.5cornere/meci P.6.5cornere/meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro