Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

BETFAIR SPORTSBOOK

1.După ce joi, în Cupa României, a fost 1-1 în ”Cluj Arena”, cele două echipe de sub Feleac se confruntă astazi, de la ora 21:00, tot cu ”U” ca gazdă, în etapa a 15-a din SuperLiga.Gazdele sunt în zona roșie a clasamentului, pe 15, cu 14 puncte la activ, în vreme ce CFR, cu două meciuri mai puțin disputate, sunt în cursa de urmărire a liderului Farul, cu 25 de puncte, pe a treia treaptă a podiumului. 

Echipa lui Eugen Neagoe, cel care a readus încrederea ”alb-negrilor” după un start slab, are două meciuri consecutive necâștigate. După un 0-2 la Farul, a venit acel 1-1 de joi.Este de notat că înainte de aceste două partide, Universitatea a înșirat șase partide la rând fără înfrângere la nivel oficial. Ultima înfrângere ca și gazdă pentru ”U” a fost în 22 august, 0-1 cu Sepsi. 

cota2.ro

Actualmente, ”Șepcile roșii” au cel mai slab atac din SuperLiga, cu numai nouă goluri marcate, ca și ”lanterna roșie” CS Mioveni. În acest campionat, Universitatea nu a marcat niciodată mai mult de un gol într-un meci.

De retinut: șase din ultimele șapte partide dintre cele două combatante au avut ”0-2 goluri” la final si ca CFR a odihnit cei mai importanți jucători în disputa de joi. 

  • U.Cluj: D L W D W
  • CFR Cluj: D W W D W

Cu gândul și la o calificare tot mai plauzibilă în ”primăvara europeană”, CFR a ajuns la șapte partide oficiale la rând fără insucces. Mai mult, este de notat că eșecul cu Sivasspor, 0-1, acasă, constituie unica înfrângere a elevilor lui Dan Petrescu în ultimele 11 confruntări competiotive.

2.Astazi, Serie A se încheie cu Derby del Sole. De la ora 21:45, pe Stadio Olimpico, AS Roma întâlnește liderul Napoli, în etapa a 11-a. 

Ambele formații sunt într-un moment bun, pe care încearcă să-l confirme pentru a-și consolida pozițiile. În plus, Roma vrea să pună capăt celor aproape 3 ani în care a nu câștigat împotriva lui Napoli. Ultimul succes al capitolinilor s-a înregistrat în 2 noiembrie 2019. De atunci, 3 victorii ale formației din sudul Italiei și două remize. 

Formația pregătită de Jose Mourinho vine după 3 succese consecutive în campionat, o serie care, la finalul rundei trecute, i-a permis să treacă peste rivala Lazio și să urce pe locul 4. Victoria la limită rămâne marca înregistrată a capitolinilor în acest sezon: din cele 7 meciuri câștigate până acum, 6 au fost la un gol diferență. De altfel, dintre primele 8 clasate, Roma are cel mai slab atac, cu doar 13 goluri marcate. 

  • Roma: W D W L W
  • Napoli: W W W W W

Fără îndoială, Napoli e una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Deja calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintr-o grupă cu Liverpool și Ajax, încă neînvinsă în acest sezon în toate competițiile, echipa antrenată de Luciano Spalletti e lider în campionat, având și cel mai bun atac, cu 25 de goluri marcate. Echipa de lângă Vezuviu are 6 victorii la rând în Serie A și 10 în toate competițiile, un parțial în care a câștigat cu Lazio, Liverpool, Milan și Ajax (de două ori). 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
U.Cluj vs CFR Cluj
Pronostic:
S3.5g/meci CFR P2.5cornere/meci P5.5cornere/meci
Cota
1.48
Roma vs Napoli
Pronostic:
P1.5g/meci P6.5cornere/meci
Cota
1.41
Cota finala: 2.09
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro