Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs Bournemouth

BETANO

West Ham – Bournemouth va fi meciul care va încheia etapa cu numărul 13 din Premier League. Amandoua echipe vin dupa o infrangere in ultima etapa disputata, West Ham cedand cu 1-0 in fata cormoranilor, in timp ce oaspetii au cedat pe propriu teren cu Southampton, cu acelasi scor. Cele 2 formatii ocupa se afla in topul celor mai slabe atacuri din Premier League, cu 9, respectiv 10 goluri marcate.

Desi West Ham e favorita la castigarea acestui meci, avand o cota de 1.57 la victorie, acestia au probleme de lot. In echipa lui West Ham nu vor juca Nayef Aguerd, Maxwel Cornet si Lucas Paqueta, toti 3 fiind accidentati, iar Craig Dawson este incert. Din punct de vedere al lotului, oaspetii stau putin mai bine, pentru ei lipsind doar Lloyd Kelly, accidentat.

cota2.ro

Bournemouth are una din cele mai slabe aparari din Premier cu 23 de goluri primite. Ultimele doua clasate, Nottingham Forest are si ea 23 de goluri primite, in timp ce Leicester 24, insa spre deosebire de cele doua, Bournemouth a incasat un istoric 9-0 cu Liverpool, ceea ce i-a remontat putin.

Totusi West Ham e o echipa extrem de precauta, avand meciuri cu putin goluri marcate, ceea ce ma face sa cred ca victoria pentru ei nu este una asa sigura.

Info bine de stiut:

  • 9 din ultimele 11 partide jucate de West Ham in Premier League au avut sub 2.5 goluri marcate;
  • West Ham a castigat ultimele 4 partide oficiale jucate pe teren propriu;
  • West Ham are jucatori lipsa importanti, asa cum am precizat mai sus;
  • West Ham are o medie impresionanta de cornere/ meci, si anume 6,4, in timp ce oaspetii au 4.2;

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
West Ham vs Bournemouth
Pronostic:
sub 3.5 goluri in meci; peste 8.5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro