Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Superbet

Real Madrid va porni in calatoria catre Germania in al 5-lea meci din grupele UCL, impotriva celor de la Leipzig. Los Blancos, desi nu e calificata in proportie de 100% de pe primul loc, fiind la 4 puncte de rivala de azi, Ancelotti nu se va baza pe jucatori esentiali, ceea ce a facut ca Leipzig sa aiba o cota de 2.50 la victorie, in scadere de la 3.75. Pentru madrileni vor lipsi: Valverde, Rudiger, Modric, Karim Benzema.

Leipzig a remizat 3-3 cu Augsburg, aratand destule lacune in fazele defensive, gazdele fiind prima echipa din acest sezon care reusit sa obtina un procentaj de 100% in fructificarea pe tabela a suturilor pe poarta.

cota2.ro

Cred ca trupa lui Ancelotti va alege sa abordeze o tactica circumspecta, avand in vedere probleme de lot. Cu o remiza, Real Madrid se califica de pe primul loc in fazele urmatoare.

-------------------

Salzburg isi joaca sansa calificarii in fazele urmatoare ale ligii campionilor, insa mai au doua hopuri. Primul este cel cu Chelsea din aceasta seara, unde englezii sunt favoriti la castigarea acestui meci cu o cota la victorie de 1.80. Englezii traverseaza o perioada buna in meciurile din deplasare, avand 3 victorii si un rezultat de egalitate, insa si austriecii sunt destul de solizi in meciurile de acasa.

Gazdele au 10 meciuri consecutive pe teren propriu fara infrangere, iar in toate rivalele nu au reusit sa marcheze mai mult de un gol. Desi, Salzburg are ceva probleme de lot, cred ca Chelsea va avea un meci dificil in Austria.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leipzig vs Real Madrid
Pronostic:
Sub 3.5 goluri
Cota
1.50
Salzburg vs Chelsea
Pronostic:
Sub 2,5 goluri Chelsea
Cota
1.28
Cota finala: 1.92
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro