Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Superbet

1.Graham Potter și-a făcut debutul la Chelsea în meciul tur cu Salzburg din Liga Campionilor, încheiat la egalitate, 1-1. Între timp,a ajuns la 8 meciuri fără înfrângere (5 victorii și 3 egaluri), înaintea jocului retur din Austria, programat in seara asta, de la ora 19:45. Miza întâlnirii este chiar locul 1 în Grupa E.

Cu două etape înainte de finalul fazei grupelor, RB Salzburg este în cărți pentru a câștiga inclusiv Grupa E. Campioana Austriei caută o calificare în optimile de finală pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut a terminat pe locul 2 într-o grupă din care au mai făcut parte Sevilla, Lille și Wolfsburg.

cota2.ro

RB Salzburg este neînvinsă în șapte meciuri europene pe teren propriu (5 victorii și 2 egaluri). În acest sezon a terminat 1-1 cu AC Milan și a învins Dinamo Zagreb cu 1-0. Pe de altă parte, campioana Austriei nu a marcat mai mult de un gol în ultimele patru meciuri din Europa, pe teren propriu. În weekend, echipa lui Matthias Jaissle chiar a terminat la cota zero cu Sturm Graz în campionatul intern (scor 0-0).

  • Salzburg: D W W D W
  • Chelsea: D D W W W

Chelsea are șansa de a se califica în optimile de finală cu o victorie în Austria. Mai mult, în proporție de 99%, un succes îi asigură și locul 1.

Schimbarea lui Thomas Tuchel cu Graham Potter s-a dovedit a fi în cele din urmă una inspirată, pentru că londonezii și-au redresat sezonul european, după acel eșec neașteptat în Croația, 0-1 cu Dinamo Zagreb. În Premier League, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, bătălia este mult mai dură. Chelsea este pe locul 5, la 7 puncte în spatele liderului Arsenal. 

În ultima săptămână, seria de 5 victorii a echipei Chelsea s-a încheiat, clubul înregistrând două remize în campionat, 0-0 cu Brentford în deplasare și 1-1 cu Manchester United pe Stamford Bridge. 

2.Meci decisiv în Grupa H din Liga Campionilor.In seara asta, de la ora 22:00, pe Estadio Da Luz din Lisabona, Benfica o întâlnește pe Juventus, un duel decisiv în special pentru italieni. 

După 4 etape, torinezii au doar 3 puncte și numai victoria îi menține în cursa pentru optimile de finală. Benfica merge mai departe dacă se va impune, însă sunt șanse mari ca lusitanilor să le fie suficientă și o remiză, în scenariul foarte posibil în care Maccabi Haifa nu o învinge pe PSG. 

În tur, la Torino, Benfica a câștigat cu 2-1, după ce Juve a deschis scorul în minutul 4. 

Portughezii o așteaptă pe Juventus cu un moral excelent și încrederea la cote înalte. Benfica merge aproape perfect în acest sezon, în care nu a pierdut vreun meci, indiferent de competiție. Sunt 16 victorii și 3 remize pentru ”Vulturi”, care, vineri, s-au impus cu 1-0 în ”clasicul” cu marea rivală FC Porto, în deplasare. 

  • Benfica: W W D W D
  • Juventus: W W L L W

Nici pentru Juventus duelul decisiv cu Benfica nu vine într-un moment prost. Formația lui Max Allegri dă ușoare semne de revenire: după eșecurile clare cu Milan și Maccabi, torinezii au legat două victorii fără gol primit: 1-0 în derby-ul cu Torino și 4-0 cu Empoli. 

Cu toate acestea, problemele torinezilor sunt departe de a fi rezolvate. Accidentările continuă să-i dea bătăi de cap lui Allegri. Paredes a intrat la rândul său pe lista indisponibililor, pe care se mai află De Sciglio, Bremer, Di Maria, Pogba și Chiesa, ultimii doi fiind în proces de revenire. Probabil cea mai ”grea” absență, din punct de vedere al cifrelor, este cea a lui Di Maria. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Salzburg vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea marchează peste 0.5 goluri Chelsea va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.55
Benfica vs Juventus
Pronostic:
Handicap Benfica(0.5)
Cota
1.33
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro