Ponturi Pariuri Fotbal Celtic Glasgow vs Sahtior Donetsk

BETANO

Celtic Glasgow - Sahtior Donetsk se va disputa astazi, 25 octombrie, incepand cu ora 22:00, in cadrul grupei F a Ligii Campionilor.

Shakhtar a avut timp mai mult sa se pregateasca pentru aceasta confruntare pentru ca meciul ce trebuia sa-l joace pe weekend a fost amanat. Remiza din meciul precedent impotriva campioanei Europei, Real Madrid a demonstrat faptul ca Shakhtar are spirit de lupta si isi doreste participarea in optimile acestei competitii.

cota2.ro

Formatia condusa de Igor Jovicevic a reusit sa produca surpriza in runda inaugurala din Champions League. In meciul mentionat anterior, Sahtior a invins-o pe Leipzig in deplasare cu scorul de 4-1, infrangere care a adus demiterea antrenorului germanilor. Ucrainienii nu se vor baza in aceasta seara pe Shved, Konoplya, Ocheretko si Kornienko. De partea cealalta, gazdele nu ii vor avea in teren pe McGregor si Starfelt.

Ne asteptam la un meci in care gazdele vor incerca sa se impuna pentru a spera la participarea in Europa League, insa Sahtior are destule individualitati care pot face diferenta, asa cum au facut o cu Leipzig si cu Real Madrid.

Info bune de stiut:

  • intr-un meci dificil cu Real Madrid, ucrainienii au avut 6 cornere;
  • Sahtior are o medie de 4.2 cornere/meci;
  • Un singur cartonas galben a fost aratat in ultimul meci direct;
  • Celtic a incasat 3 goluri in ultimul meci din campionat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Celtic Glasgow vs Sahtior Donetsk
Pronostic:
Sahtior peste 0,5 goluri; peste 1.5 cornere Sahtior; sub 6.5 cartonase in meci
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 1.80
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro