Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

UNIBET

Inter isi joaca cartile calificarii in fazele urmatoare a Ligii Campionilor, impotriva unui adversar perfect, si anume, Plzen, care a reusit sa piarda toate meciurile disputate in fazele grupelor. Dupa multi ani in care Inter nu a reusit sa mai obtina performanta de a accede in faza urmatoare, cred ca jucatorii echipei italiene vor face tot posibilul sa obtina Victoria aici.

-----------------

cota2.ro

Bayern Munchen se va deplasa pe Camp Nou, acolo unde Barcelona spera sa obtina cele 3 puncte puse in joc, iar Inter sa se incurce cu Plzen. Asta ar fi scenariul ideal pentru catalani, care au avut o grupa grea din care Xavi a obtinut victorii doar cu Plzen.

Ma astept la acelasi joc de posesie la mijlocul terenului, asa cum Dortmund si City l-au facut aseara, joc care a dus la putine actiuni ofensive si cu putine faze fixe de la coltul terenului.

----------------

Ajax a avut parte de o umilinta in grupele UCL in fata propriilor fani, acolo unde Napoli a marcat de 6 ori in poarta aparata de Onana, candva. Insa, nu cred ca va fi cazut si in aceasta seara. Liverpool s-a impiedicat rau in campionat, pierzand cu Nottingham, echipa clasata pe ultimul loc si fiind in topul celor mai slabe aparari din Premier League. Cu probleme de lot si cu rezultate slabe nu o vad pe Liverpool sa defileze in Olanda.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Inter vs Plzen
Pronostic:
Plzen sub 0.5 goluri marcate in prima repriza
Cota
1.23
Barcelona vs Bayern Munchen
Pronostic:
sub 10.5 cornere
Cota
1.45
Ajax Amsterdam vs Liverpool
Pronostic:
sub 3.5 goluri Liverpool
Cota
1.15
Cota finala: 2.05
Profit: 2.10
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro