Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

BETANO

1. Astazi, de la ora 19:45, la Bruxelles are loc un meci între două echipe care au avut probleme mari în campionatele interne. Nici în Conference League nu au strălucit cele două foste adversare din semifinalele CCE 1986. Totuși, oponentele de astazi mai au șanse de calificare în ”primăvara europeană”. Este drept, în cazul FCSB ele sunt sensibil mai mici.

 Înaintea Matchday 5 din grupa B a Conference League, West Ham United conduce seria, așa cum era de altfel și de așteptat, fiind deja calificată din punct de vedere matematic, cu 12 puncte. Silkeborg și-a adunat cele șase puncte pe spatele vicecampioanei României, cea care are doar un punct la activ. Anderlecht este pe 3, cu 4 puncte. În partida de la București a fost 0-0, iar FCSB poate rămâne în cursa de calificare doar dacă va învinge in seara asta.

cota2.ro

  • Anderlecht: L L L L W
  • FCSB: W D W L W

 ”Roș-albaștrii” au un bilanț catastrofal după meciul 4, având un singur gol marcat, respectiv 13 primite în această grupă!Interesant este că vicecampioana României este destul de eficace în deplasare. Compagno și trupa au marcat cel puțin o dată în nouă din ultimele zece deplasări în toate competițiile. 

Dacă FCSB este în revenire în campionatul autohton, Anderlecht tocmai a suferit cea de-a patra înfrângere oficială la rând. ”Alb-violeții” au pierdut cu 1-3 la Standard Liege, meci suspendat după incidentele provocate de fanii din Bruxelles. Astfel, Anderlecht este abia pe 12 în campionat, cu 16 puncte, riscând să rateze calificarea în play-off-ul pentru titlu. 

2.CFR Cluj a revenit în forță în grupa G a Conference League, după ce multă lume prevestea un fiasco al clujenilor. Victoriile oarecum neașteptate cu 1-0, respectiv 2-0 cu Slavia Praga au făcut ca ”alb-vișiniii” să fie la egalitate de puncte cu Sivasspor, 7, înaintea penultimei etape. Ballkani și Slavia au adunat câte patru într-una din cele mai imprevizibile grupe din UECL. 

CFR Cluj a pierdut contra lui Sivasspor în Gruia, 1-0. Unicul gol al turcilor a fost marcat de Gradel, din penalty, în minutul 28. Dar, a fost un meci în care campioana României a fost vizibil dezavantajată de deciziile arbitrilor. CFR poate să ajungă în ”primăvara europeană” pentru prima dată din 2020 încoace dacă va câștiga, iar Ballkani nu va trece de Slavia. În schimb, turcii se vor califica dacă vor învinge in seara asta.

  • Sivasspor: L W W W L
  • CFR Cluj: W D W W D

Clujenii au moral bun, însă Dan Petrescu nu știe dacă va conta pe căpitanul Camora, accidentat în ultimul joc. Totodată, este de menționat că atacantul Yeboah este suspendat. Înfrângerea cu Sivasspor constituie unicul duel oficial pierdut de CFR din 28 august încoace! Actualmente, ”feroviarii” sunt la opt meciuri oficiale la rând fără vreun insucces. 

Sivasspor a avut un start de sezon catastrofal pe toate fronturile, dar gruparea lui Riza Calimbay a început treptat să-și revină. ”Vitejii” și-au sporit speranțele de calificare după ce în ultimul meci din grupă au învins cu 2-1 la Ballkani, într-un duel în care au fost conduși până-n minutul 72.

În weekend, Sivasspor a pierdut cu 0-1 la Trabzonspor, asta după ce consemnase trei victorii oficiale la rând. 

Actualmente, ”alb-roșiii” s-au mai redresat în SuperLig, urcând pe 13, cu 10 puncte. Să mai notăm că victoria din ultima partidă de acasă, 3-0 cu Giresunspor, constituie singurul triumf pe teren propriu din acest sezon!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anderlecht vs FCSB
Pronostic:
1
Cota
1.33
Sivasspor vs CFR Cluj
Pronostic:
1X&S3.5g/meci
Cota
1.62
Cota finala: 2.15
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro