Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Mozzart

Dupa infrangerea rusinoasa din campionat contra celor de la ultima clasata, Nottingham, cormoranii lui Klopp au reusit o victorie importanta in Olanda, contra lui Ajax, scor 0-3. In ciuda absentelor importante, Liverpool a stiut cum sa controleze jocul inca din prima repriza si sa se impuna pentru a spera ca merge mai departe in fazele urmatoare ale UCL.

Leeds vine dupa 4 infrangeri consecutive inaintea acestui joc. Acestia au reusit sa piarda in ultima etapa contra celor de la Fulham pe propriul teren, incasand 3 goluri. Meciurile din deplasare nu au reprezentat pentru acestia vreun atuu, reusind performanta negative de a pierde 4 din cele 5 deplasari de pana acum, avand o medie de peste 2 goluri incasate/ meci.

cota2.ro

------------

Manchester City a fost inerta in marele meci din UCL, contra lui Dortmund, jucand extrem de tactic pentru obtinerea egalului, ceea ce le-a conferit pozitia de lider a grupei si accederea in faza urmatoare.

De partea cealalta, vulpile dau semne de revenire, Leicester impunandu-se categoric pe terenul celor de la Wolves cu scorul de 0-4, fiind a doua victorie consecutiva in Premier League. Astfel acestia au iesit din zona rosie pentru putin timp, avand in vedere diferenta mica de puncte fata de celelalte subclasate. Ultimul meci direct ne-a oferit 9 goluri sensationale si cred ca City va avea alta abordare fata de meciul din Champions League.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Liverpool vs Leeds
Pronostic:
1 solist
Cota
1.33
Leicester vs Man. City
Pronostic:
3+
Cota
1.42
Cota finala: 1.89
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro