Biletul Zilei format din 8 meciuri la cota 6.71

Superbet

1.Returul din sezonul regulat al SuperLigii se va deschide cu o confruntare care se anunță foarte echilibrată. 

Astazi, de la ora 18, Chindia este gazdă la Ploiești și se află pe poziția a 14-a, cu 15 puncte. În ciuda locului modest al târgoviștenilor, aceștia sunt într-o perioadă foarte bună în campionat.Oaspeții sunt pe poziția 9, cu 18 puncte, cu un meci mai puțin jucat, Botoșaniul fiind într-o ușoară revenire după o perioadă foarte complicată. 

cota2.ro

În tur, a fost 3-2 pentru moldoveni, aceștia conducând cu 4-2 la victorii, în cele opt dueluri directe din SuperLiga. Dar, echilibrul este evident: ultimele trei meciuri dintre cele două oponente au avut toate ”GG”, iar șase din ultimele șapte ”directe” au avut scor strâns la final. 

2.”Juveții” sunt abia pe 12, cu 16 puncte, iar Farul este lider solitar, cu 34 de puncte. În turul sezonului, a fost 2-1 pentru dobrogeni, pe teren propriu. 

Anul trecut, au fost două meciuri la fel de echilibrate: 1-1, în Oltenia, respectiv 3-2, la Ovidiu, pentru constănțeni. 

Unica înfrângere oficială a Farului în stagiunea în curs a fost suferit chiar contra celeilalte ”alb-albastre” din Craiova, 3-4 la CS Universitatea, în 5 septembrie. În ultima rundă a turului, echipa lui Gheorghe Hagi a trecut un test important, plecând neînvinsă din Giulești, 1-1 cu Rapid. Dar, înaintea duelului cu Rapid, Farul a bifat doar un 2-2 la terța divizionară CSM Alexandria, în Cupa României.

3.FC Voluntari și Petrolul Ploiești sunt relativ apropiate în tabelă. Astfel, jocul lor direct din etapa a 16-a din Ilfov se anunță ca unul destul de strâns. Gazdele sunt pe locul 10, cu 17 puncte, în vreme ce prahovenii sunt aproape de play-off, pe 7, cu 20 de puncte. 

În meciul din tur, programat chiar în deschiderea sezonului, voluntarenii au învins la Ploiești cu 1-0, printr-un penalty transformat de Florea în prelungiri.

Voluntarenii trebuie să fie atenți: au numai două triumfuri în ultimele șase partide de pe propriul teren. Mai mult, ei au primit gol în trei din ultimele patru jocuri domestice. De asemenea, în ultimele șase dispute de acasă, elevii lui Ciobotariu au marcat o singură dată mai mult de un gol. 

4.Prima etapă din returul SuperLigii ne aduce un meci tentant la Sfântu Gheorghe. Două dintre cluburile care au reprezentat în vară România în eurocupe sunt în cursă directă pentru play-off. 

Sepsi este actualmente abia pe 8, cu 19 puncte, un nou pas greșit complicându-i lupta pentru Play Off. Oaspeții din 29 octombrie stau mai bine: ”juveții” par în revenire, urcând pe 4, cu 24 de puncte și un meci mai puțin disputat. 

După 19 confruntări directe, cele două grupări au câte șapte victorii. În tur, a fost 2-2 în Bănie, deși oltenii au condus cu 2-0 până-n minutul 72. A fost cel de-al optulea meci direct în care Sepsi nu a pierdut în fața ”alb-albaștrilor”! 

5.Doua formatii aflate in suferinta si iesite un pic din obiectivul fixat la startul acestui sezon, UTA si FC Arges se infrunta intr-un joc din cadrul rundei cu numarul 16 din SuperLiga, ce se va disputa pe moderna arena Francisc Neumann din Arad.

Formatia oaspete are un ascendent moral in fata aradenilor, avand in vedere istoria ultimelor jocuri directe care ne arata ca Argesul s-a impus in 4 din cele mai recente 5 confruntari directe impotriva celor de la UTA.

6.Duminica,avem un meci interesant in SuperLiga.Incepand cu ora 21.00 pe stadionul din Giulesti avem o intalnire intre ocupanta pozitiei a 2-a,Rapid si ocupanta pozitiei a 3-a,CFR Cluj.Pentru CFR va fi un meci foarte greu mai ales 

ca vine si dupa o infrangere la scor in Conference League.Pe langa asta,stim foarte bine ca pe terenul Rapidului se castiga foarte greu.Din Ianuarie,Rapidul a pierdut un singur meci pe propriul teren,un 2-3 in fata Craiovei 1948.

Acum,in meciuri directe,CFR sta mult mai bine ,avand in vedere ca a castigat 3 din ultimele 5 intalniri,dar toate pe teren propriu.

Vom avea cu siguranta un meci foarte echilibrat ,un meci intens cu faze importante la ambele porti si cred ca la final vom avea parte de o remiza.Pentru a juca cat mai safe voi alege o dubla pe gazde.

7.Hermannstadt,echipa de pe pozitia a 5-a intalneste ultima clasata,pe Mioveni.La finalul turului,gazdele au acumulat 23 de puncte si sunt in pericol sa piarda locul de play off daca nu vor reusii sa se impuna cu o echipa mult mai slaba ,cel putin din punct de vedere al lotului.In ultimele 5 meciuri disputate,gazdele au reusit o singura victorie,in cupa,pe cand oaspetii numai infrangeri si o singura remiza in ultimul meci contra U Craiova 1948.

In meciurile directe,in ultimele 5,Hermannstadt s-a impus de 3 ori.

8.Etapa se termina cu duelul dintre U.Cluj si FCSB.Un meci foarte important pentru echipa oaspete care cauta sa urce in clasament.Nu va fi deloc un meci usor pentru FCSB dar la final, datorita formei prin care trece,una buna(cel putin in campionat) cele 3 puncte vor fi in dreptul bucurestenilor.U Cluj vine dupa 2 infrangeri si o remiza iar in ultimele 5 meciuri directe nu a reusit sa se impuna,pierzand 4 din ele.





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Targoviste vs Botosani
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 4.5 cornere în meci
Cota
1.25
U Craiova 1948 vs Farul Constanta
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.25
Voluntari vs Petrolul
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.30
Sepsi vs U.Craiova
Pronostic:
S3.5g/meci
Cota
1.22
UTA vs FC Arges
Pronostic:
1X
Cota
1.22
Rapid vs CFR Cluj
Pronostic:
1X
Cota
1.42
Mioveni vs Hermannstadt
Pronostic:
CS Mioveni marchează sub 2.5 goluri CS Mioveni va avea sub 6.5 cornere
Cota
1.25
U Cluj vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.25
Cota finala: 6.71
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro