Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETANO

1.Graham Potter se întoarce la Brighton din postura de adversar, încercând să profite de slăbiciunile fostei sale echipe, 

care nu are victorie în ultimele șase etape.În ultimele cinci etape, de la numirea lui de Zerbi, Brighton e pe locul 19 în clasamentul formei, fără victorie și doar cu două puncte câștigate, patru goluri marcate și nouă primite.

cota2.ro

Potter a avut un start bun la Chelsea, calificând echipa în optimile UEFA Champions League, după victoria de la mijlocul săptămânii cu RB Salzburg, 2-1.

Mai mult, lucrurile s-au stabilizat și în Premier League, acolo unde londonezii se află pe poziția a cincea.

Prin urmare,chiar daca joaca in deplasare,o dubla pe Chelsea zic eu ca este pronosticul corect mai ales daca tinem cont ca cinci din ultimele șase meciuri dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate.

  • Brighton:L D L L D
  • Chelsea: W D D W W

2.Duminica,avem un meci interesant in SuperLiga.Incepand cu ora 21.00 pe stadionul din Giulesti avem o intalnire intre ocupanta pozitiei a 2-a,Rapid si ocupanta pozitiei a 3-a,CFR Cluj.Pentru CFR va fi un meci foarte greu mai ales 

ca vine si dupa o infrangere la scor in Conference League.Pe langa asta,stim foarte bine ca pe terenul Rapidului se castiga foarte greu.Din Ianuarie,Rapidul a pierdut un singur meci pe propriul teren,un 2-3 in fata Craiovei 1948.

Acum,in meciuri directe,CFR sta mult mai bine ,avand in vedere ca a castigat 3 din ultimele 5 intalniri,dar toate pe teren propriu.

Vom avea cu siguranta un meci foarte echilibrat ,un meci intens cu faze importante la ambele porti si cred ca la final vom avea parte de o remiza.Pentru a juca cat mai safe voi alege o dubla pe gazde.

  • Rapid: D W W D L
  • CFR Cluj: L W D W W


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton vs Chelsea
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Rapid vs CFR Cluj
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro