Ponturi Pariuri Fotbal Union Berlin vs Monchengladbach

BETFAIR EXCHANGE

Union Berlin a cazut pe pozitia a doua in clasament, dupa ce campioana en-titre, Bayern a reusit o victorie spectaculoasa pe teren propriu, contra lui Mainz, scor 6-2, o alta victorie importanta dupa acel 0-3 pe Camp Nou impotriva Barcelonei. Union Berlin a reusit sa piarda la Bochum, iar meciul de astazi este unul extrem de important daca vor macar sa creada pana la sfarsitul turului la castigarea trofeului. Adversarul de astazi nu este unul foarte complicat, Gladbach, avand evolutii foarte slabe in ultima parte a sezonului, iar in cupa Pokal au pierdut cu Darmstad din Bundesliga 2.

Totusi ma astept la un joc dominat de Union, pentru ca Gladbach are multe probleme de lot de la ultima victorie in campionat cu Koln, lipsind numai putin de 10 jucatori.

cota2.ro

Union are 5 victorii consecutive in ultimele 5 meciuri de acasa, fara sa primeasca gol si cred ca problemele de lot ale oaspetilor vor fi un avantaj destul de mare pentru oaspeti.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Union Berlin vs Monchengladbach
Pronostic:
1 solist
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 0.98
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro