Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Realului i-ar fi suficient și o remiză, ba chiar ar putea să și piardă, dar numai cu condiția ca Leipzig să nu bată în deplasarea cu Șahtior Donețk. O victorie a ucrainenilor i-ar trimite pe ei în „optimi”, la egalitate de puncte cu germanii, dat fiind că au avantajul „directelor”. 

Pentru a nu depinde de aceste calcule, Real Madrid are misiunea mai simplă de a câștiga în fața unei echipe scoțiene care nu mai are nicio miză sportivă, dincolo doar de dorința de a obține un rezultat bun, de palmares, în fața campioanei Europei.

cota2.ro

 „Galacticii” s-au impus cu 3-0 în meciul tur, din Scoția, dar rămâne de văzut dacă diferența va fi și acum la fel de clară. Ancelotti și compania nu știu încă dacă vor putea miza pe revenirea starului francez din atac. Cel mai probabil, Benzema va continua să lipsească, dat fiind că luni încă nu revenise la antrenamentele echipei. 

  • Real Madrid: D L W W W
  • Celtic: W D W W W

2.AC Milan și FC Salzburg se întâlnesc într-un meci decisiv pentru locul al doilea, în grupa E din UEFA Champions League. După cinci etape, avantajul este de partea rossonerilor, care au un punct în față și, prin urmare, își permit inclusiv o remiză. De partea cealaltă, pentru campioana Austriei există, cel puțin teoretic, și riscul de a rata un loc de Europa League. 

În Serie A, campioana a pierdut, cel puțin pentru moment, contactul cu liderul Napoli, care e la șase puncte în față. În aceste condiții, este clar că nu-și permite să rateze și calificarea în fazele eliminatorii din UEFA Champions League, astfel că o înfrângere cu Salzburg nu este luată în calcul pe San Siro, chiar dacă Pioli este în continuare fără Maignan, Calabria, Florenzi, Saelemaekers sau Ibrahimovic. 

  • Milan: L W W W L
  • Salzburg: W L D W W

Nici despre Salzburg nu putem spune că merge perfect în perioada recentă, iar asta este valabil și dacă vorbim exclusiv de partea internă. În ciudat unor momente dificile din octombrie, în campionat, cum ar fi remizele cu LASK și Sturm Graz, ”taurii” sunt totuși lideri în Bundesliga austriacă, poziție pe care și-au consolidat-o printr-un 1-0 cu Hartberg, în weekend. 

Săptămâna trecută, Salzburg a pierdut însă cu Chelsea, rezultat care le-a asigurat ”albaștrilor” primul loc în grupă și a trimis campioana Austriei sub Milan în clasament, forțând-o acum să câștige pe San Siro, dacă vrea să ajungă din nou în fazele eliminatorii din UEFA Champions League. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Celtic
Pronostic:
1 & P5.5cornere/meci
Cota
1.32
Milan vs Salzburg
Pronostic:
S4.5g/meci P5.5cornere/meci Milan P3.5cornere/meci
Cota
1.53
Cota finala: 2.02
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro