Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

BETANO

1. Ultima etapă din Conference League va aduce un meci cât o finală pentru CFR Cluj. Grupa G este condusă de Sivasspor, cu 10 puncte, turcii fiind calificați matematic în fazele eliminatorii din UECL. CFR și Slavia au câte 7 puncte, iar campioana României are marele avantaj că este superioară cehilor la meciurile directe. Ballkani, oaspete în jocul de astazi de la ora 19:45, nu mai are nicio șansă de calificare, cu patru puncte la activ. 

Pentru CFR, este clar: nu trebuie să consemneze cu Ballkani un scor mai slab decât cel pe care-l va înregistra Slavia Praga cu Sivasspor. Clujenii se califică în orice scenariu în care vor avea același punctaj cu praghezii. 

cota2.ro

CFR vine după două eșecuri la rând, ambele insuccese fiind însă înlesnite de decizii greșite împotriva ”alb-vișiniilor”. Ardelenii au cedat cu 0-3 la Sivasspor, iar apoi au pierdut cu 1-2 la Rapid. Totuși, situația nu este așa de preocupantă în campionat: CFR are 28 de puncte, este pe 3, dar mai are două restanțe de disputat. În ultimele șase meciuri oficiale disputate acasă, CFR a câștigat de cinci ori și a cedat doar o dată, cu Sivasspor.

  • CFR: L L W D W
  • Ballkani: L D W D L

Oaspetii și-au compromis șansele de a prinde ”primăvara europeană” după ce au cedat cu 0-1 în meciul 5, acasă cu Slavia Praga. Ballkani nu a jucat în weekend în campionat, având deja trei restanțe de disputat în liga autohtonă. 

2.Un meci care nu prezinta interes pentru niciuna din cele doua echipe.West Ham este deja calificata,pe primul loc in clasament cu 15 puncte iar FCSB cu 2 puncte ocupa ultima pozitie.

Cu siguranta,ambele echipe nu vor baga in teren toti titularii si de aceea ma astept sa avem un meci nu foarte interesant.In meciul tur,West Ham s-a impus cu 3-1 dupa ce a fost condusa la pauza cu 1-0.

Prin urmare ,chiar daca este o diferenta foarte mare intre cele doua echipe,nu ma astept la o diferenta mare si pe tabela la sfarsitul partidei.Cu siguranta West Ham se va impune,fiind intr-o forma mai buna

si clar cu un lot mult mai bun si de aceea aleg o victorie la pauza sau la final.

  • FCSB: L D W D W
  • West Ham: L W W L D


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR vs Ballkani
Pronostic:
1
Cota
1.38
FCSB vs West Ham
Pronostic:
X2 &S4.5g/meci
Cota
1.38
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro