Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs CS Mioveni

BETFAIR SPORTSBOOK

La prima vedere, Farul Constanța are o misiune mai mult decât ușoară acasă, în seara asta, de la ora 21. Dobrogenii conduc SuperLiga cu 37 de puncte, iar în runda a 17-a, la Ovidiu vine CS Mioveni, ”lanternă roșie”, cu doar 8 puncte. Oaspeții de vineri tocmai au schimbat al doilea antrenor în acest sezon. Flavius Stoican, cel care îl înlocuise pe Alexandru Pelici, a fost demis, iar în locul lui a fost numit interimat un tehnician din cadrul clubului, Marius Stoica.

În tur, Farul a învins cu 2-0 în fata argeșenilor. 

cota2.ro

Cateva statistici in dreptul Farului:

  •  Farul are cele mai multe victorii, 11, respectiv cele mai multe goluri marcate, 30. Dobrogenii nu au decât o singură înfrângere în acest campionat, un 3-4 la CSU Craiova.
  •  Constănțenii gestionează bine meciurile. O singură dată au fost conduși la pauză în acest campionat, dar au întors scorul (2-1 cu FC Voluntari). Și în runda trecută, Farul s-a impus cu 2-1 după ce a fost în dezavantaj, la U Craiova 1948. Este de observat însă că patru din ultimele cinci dispute oficiale ale ”alb-albaștrilor” au avut rezultate la limită. 
  • 20 din 24 puncte posibile au scos acasă dobrogenii, cei care au cinci victorii la rând pe propriul teren.

Din punct de vedere al formei:

  • Farul Constanta: W D D W W
  • CS Mioveni: L D W L L

De partea cealalta, argeșenii au cel mai slab atac din SuperLiga (9 goluri) și au încasat nu mai puțin de 24 de goluri. Un singur triumf au ”galben-verzii” în acest campionat, fiind obținut de tocmai demisul Stoican, 1-0 la Sepsi, în 2 septembrie. 

Dar, plecarea lui Stoican a venit după un eșec pe teren propriu, 0-2 cu Hermannstadt, Mioveniul nemarcând niciun gol în ultimele trei etape.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Farul Constanta vs CS Mioveni
Pronostic:
1 & P5.5cornere/meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 4.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro