Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.53

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Unul din marile derby-uri ale României se desfășoară in seara asta, de la ora 21, în condiții speciale. Gazdele au parte de una dintre cele mai modeste stagiuni interne din ultimii ani. FCSB este pe locul 8, cu 20 de puncte, este drept, în condițiile în care vicecampioana mai are două restanțe de disputat. Chiar și așa, rapidiștii au toate motivele să fie optimiști înaintea partidei din runda a 17-a din SuperLiga. ”Alb-vișiniii” sunt clasați pe locul 2, cu 32 de puncte, la opt lungimi în spatele liderului Farul. 

Giuleștenii s-au dovedit a fi o formație inconfortabilă în ultimul deceniu, chit că FCSB a fost mereu cotată ca favorită. În tur, a fost 2-0 pentru Rapid, iar în sezonul regulat din anul trecut giuleștenii au învins cu 1-0 acasă și au cedat cu 1-3 în retur. 

cota2.ro

Nu am consemnat niciun egal în ultimele șase jocuri directe. De asemenea, este de notat că FCSB a câștigat doar de două ori ca gazdă în ultimele nouă vizite oficiale ale grupării de sub podul Grant. Altfel, este de notat că în ultimele trei dueluri directe s-au arătat în total 24 de ”galbene” și trei eliminări! 

  • FCSB: L L D W D
  • Rapid: W D W W D

După ce au cedat cu 1-2 luni, la ”U” Cluj, FCSB s-a despărțit de Nicolae Dică. A urmat un nou fiasco european, 0-3 cu West Ham, acasă, cu Mihai Pintilii ca antrenor interimar, acesta urmând să fie pe bancă și in seara asta.

După o partidă presărată cu polemici legate de penalty-urile de care a beneficiat, Rapid a trecut acasă cu 2-1 de campioana CFR. Astfel, formația lui Adrian Mutu are trei victorii și două ”draw”-uri în ultimele cinci dispute competitive. Ultima înfrângere în campionat datează din 3 octombrie, 1-2 la Chindia.

Giuleștenii traversează un moment echilibrat. ”Alb-vișiniii” au marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele opt confruntări oriciale. De asemenea, elevii lui Mutu au în continuare cea mai bună apărare din SuperLiga, cu doar 11 goluri încasate.

2.Ultimele două meciuri au adus tot atâtea victorii pentru Tottenham Hotspur, una cu Bournemouth în deplasare în Premier League, iar cealaltă pe terenul lui Marseille, în UEFA Champions League.

De partea cealalta,Liverpool nu stă prea bine,au lăsat ”cormoranii” fără victorie contra echipelor de pe ultimele două locuri – Leeds și Nottingham Forest – care au câștigat meciurile cu echipa lui Klopp. Astfel că Liverpool e într-o situație foarte dificilă în campionat, pe poziția a noua, cu doar 16 puncte, deja la o diferență mare, de opt puncte, de poziția a patra, ocupată în acest moment de Newcastle United. În plus, Liverpool nu are victorie de cinci meciuri în deplasare, adăugând o presiune și mai mare pe jucători.

De retinut:

  • Tottenham nu are nicio victorie în ultimele 10 meciuri jucate contra lui Liverpool în toate competițiile
  • Tottenham a încasat cel puțin două goluri în ultimele trei meciuri jucate împotriva lui Liverpool
  • Liverpool nu are victorie în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare în Premier League

Son, Richarlison și Kulusevski lipsesc la Tottenham, iar Liverpool nu poate conta în meciul de astazi pe Luis Diaz, Diogo Jota, James Milner sau Joel Matip.

  • Tottenham: W W D L L
  • Liverpool: W L W L W


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FCSB vs Rapid
Pronostic:
P1.5g/meci P5.5cornere/meci Rapid P1.5cornere/meci
Cota
1.71
Tottenham vs Liverpool
Pronostic:
P1.5g/meci Tottenham P2.5cornere/meci
Cota
1.48
Cota finala: 2.53
Profit: 7.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro