Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Inter Milano

BETANO

Juventus - Inter, derby-ul etapei a 13-a din campionatul Italiei, este programat, duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:45.

Juventus este doar pe locul 8 în clasament, cu 22 de puncte acumulate în 12 etape (are însă cea mai bună defensivă din Serie A, cu doar şapte goluri primite), în condiţiile în care vine după o serie de trei victorii consecutive, 1-0 cu Torino (d), 4-1 cu Empoli (a) şi 1-0 cu Lecce (d). „Bătrâna Doamnă” a ieşit ruşinos din UEFA Champions League, competiţie în care a strâns doar trei puncte într-o grupă cu Paris Saint Germain, Benfica Lisabona şi Maccabi Haifa, şi va continua doar în UEFA Europa League.

cota2.ro

De partea cealalta, Inter se poate bucura de prezenta in fazele urmatoare ale Ligii Campionilor, dupa multi ani de pauza, avand o grupa teribila cu Bayern Munchen, Plzen si Barcelona. Totusi, milanezii se descurca modest in serie A, unde ocupa locul 6 cu doar 24 de puncte in cele 12 etape disputate.

Insa, interistii dau semne mari de revenire. Echipa antrenată de Simone Inzaghi se prezină la “Derby d’Italia” după o serie câştigătoare de patru meciuri în campionat, 2-1 cu Sassuolo (d), 2-0 cu Salernitana (a), 4-3 cu Fiorentina (d) şi 3-0 cu Sampdoria (a).

În stagiunea precedentă, cele două echipe au remizat pe „San Siro”, scor 1-1, iar în retur, Inter s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Juventus. Insa gazdele, au probleme mari de lot, si putin probabil sa isi joace cartile pentru o victorie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Inter Milano
Pronostic:
X2 și sub 3.5 goluri în meci
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro