Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Sepsi

Superbet

Grupa A este una dintre cele mai interesante din Cupa României. După prima etapă, această serie este condusă de Sepsi și Voluntari, cu câte 3 puncte. U Craiova și Voluntari au un punct, în timp ce Slobozia și Petrolul au ”0” în dreptul punctajului. In seara asta , de la ora 21, ne așteaptă o atmosferă frumoasă în stadionul ”Arcul de Triumf”, acolo unde Dinamo este gazdă contra lui Sepsi în runda a doua. Este o revedere interesantă după mai bine de jumătate de an.  

În sezonul trecut de SuperLiga, la capătul căruia Dinamo a retrogradat, covăsnenii s-au impus cu 4-1 și 3-1 în sezonul regulat. A fost 0-0 în capitală în play-out, astfel că bucureștenii au șapte dueluri directe la rând fără victorie în fața lui Sepsi. 

cota2.ro

Ovidiu Burcă a reușit să ordoneze defensiva ”alb-roșiilor”, cei care acum au ajuns la numai patru puncte de zona play-off din Liga 2. Dinamo este pe 10, cu 18 puncte, și vine după două scoruri de 0-0: acasă cu CSM Slatina, respectiv 0-0 la Csikszereda. În acest moment, bucureștenii au ajuns la opt meciuri oficiale la rând fără eșec. În prima etapă din această grupă, ”alb-roșiii” au remizat, tot ca și gazde, 0-0 cu U Craiova 1948. Ultima înfrângere oficială a dinamoviștilor este cea suferită la Gloria Buzău, 1-2, în 18 septembrie.  

Să mai precizăm că fiecare din ultimele nouă dispute oficiale ale lui Dinamo s-a încheiat cu scor la o diferență de cel mult un gol. 

După patru eșecuri la rând în SuperLiga, trupa lui Cristiano Bergodi s-a impus categoric sâmbătă, 5-0 la FC Argeș. Acum, covăsnenii au revenit în calcule pentru play-off, fiind pe 7 în SuperLiga, cu 22 de puncte. Actualmente, Sepsi este echipa cu cel de-al doilea atac din SuperLiga, cu 26 de reușite.  

Trupa din Sfântu Gheorghe se simte bine în deplasare. Sepsi a învins și în prima rundă din grupă, 3-1 la Petrolul, iar în SuperLiga a adunat 15 puncte din cele nouă meciuri externe. Mai mult, este de notat că Sepsi a marcat de 13 ori în ultimele cinci deplasări competitive.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs Sepsi
Pronostic:
Sepsi S3.5g/meci S12.5cornere/meci S7.5cartonase/meci
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro