Ponturi Pariuri Fotbal Oțelul Galați vs FCSB

UNIBET

Grupa B este una destul de atractivă, cu două echipe de SuperLiga având maximum de puncte după prima rundă. Este vorba de CS Mioveni și FC Botoșani. Pe locurile 3 și 4 sunt, cu câte un punct, alte două prim-divizionare, FCSB și UTA. Reprezentantele Ligii 2 în această grupă, Oțelul Galați și Gloria Buzău, au pierdut în runda inaugurală.  

Oțelul Galați-FCSB este capul de afiș al zilei . De la ora 21.00, cele două echipe se revăd după șapte ani la nivel oficial. În 2015, deși erau ca și retrogradați în Liga 2, gălățenii au învins cu 2-1 pe terenul FCSB, complicându-le acestora lupta pentru titlu. În vara acestui an, într-un amical, FCSB a învins cu 1-0 la Galați. 

cota2.ro

După un start excelent de stagiune, formația lui Dorinel Munteanu a început să dea rateuri. Oțelul a ajuns la patru meciuri oficiale la rând fără victorie. În runda trecută, moldovenii au pierdut cu 0-1 la Unirea Slobozia și au ieșit din zona play-off, acum fiind pe locul 7 în Liga 2, cu 22 de puncte. 

Totuși, este important de subliniat că eșecul din prima etapă a Cupei, 0-1 cu Mioveni, constituie singura înfrângere domestică pentru Oțelul în ultimul an și jumătate. Acasă, dunărenii merg foarte bine, acumulând 17 puncte din 21 posibile în campionat, cu numai cinci goluri primite în fața propriilor fani. 

Mihai Pintilii a preluat interimar banca vicecampioanei, iar FCSB a învins categoric acasă, 3-1 cu Rapid. Cu acest triumf, ”roș-albaștrii” rămân aproape de play-off-ul din SuperLiga. Bucureștenii sunt pe 7, cu 23 de puncte și două meciuri mai puțin disputate. Altfel, FCSB, care a consemnat un 2-2 la Arad în prima etapă din această grupă, are doar două victorii în ultimele șase dispute competitive. 

Prin urmare ,chiar daca FCSB va juca cu multe rezerve, menajand titularii ptr meciul cu U Craiova 1948 cred ca va reusi sa câștige toate cele 3 puncte puse în joc.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Oțelul Galați vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro