Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

BETANO

1.Chindia Târgoviște și Farul Constanța se duelează maine, de la ora 17:30, într-o partidă în care Anton Petrea speră să-și mențină invincibilitatea din SuperLigă, pe banca gazdelor.

Chindia este într-o evidentă ascensiune cu Petrea la cârmă, fiind clasată actualmente pe 11, cu 19 puncte. 

cota2.ro

Farul conduce SuperLiga, cu 40 de puncte, la opt puncte în fața Rapidului, dar nu are amintiri recente prea plăcute cu Chindia.

În sezonul trecut, târgoviștenii s-au impus în ambele partide directe: 2-0/1-0. În turul actualului campionat, a fost 0-0 în meciul de la Ovidiu. 

Statistica ne indică o partidă strânsă: ultimele șase jocuri oficiale de acasă ale Chindiei au avut toate rezultate la o diferență de cel mult un gol. 

Farul începe runda a 18-a în calitate de formația cu cel mai bun atac, respectiv cea mai bună apărare, cu golaverajul 32-13.

Echipa lui Gheorghe Hagi a punctat și în Cupă, câștigând cu 2-0 pe terenul Rapidului. Un singur eșec are Farul în acest sezon, un 3-4 la CS Universitatea Craiova.

Acum,chiar daca joaca in deplasare,eu voi juca o dubla pe Farul.Nu cred ca va pierde toate cele 3 puncte la Targoviste.

  • Chindia Tg: D W D W L
  • Farul Constanta: W W W D D

2.Cel mai important meci al etapei este cel de la Craiova.Duminică, 13 noiembrie, de la ora 21,FCSB vine în fata unei formații care a pornit cu mari speranțe în acest sezon, dar acum a ajuns să graviteze în zona periculoasă a tabelei. 

U Craiova 1948 este pe locul 14, cu 16 puncte, iar roș-albaștrii sunt pe 7, cu 23 de puncte, însă cu două partide mai puțin jucate. 

Ultima victorie a oltenilor în fața FCSB datează de peste 20 de ani, 3-1, acasă, în 31 august 2002! 

Dar, în ultimele trei confruntări, doljenii au fost destul de incomozi. În sezonul regulat din 2021/2022, FCSB a câștigat din penalty în Bănie (1-0), iar în retur a fost ținută în șah acasă (2-2). 

Iar în turul din actuala stagiune, craiovenii s-au întors neînvinși din capitală (1-1). 

Bucureștenii nu au pus mare preț pe Cupă, consemnând doar un 0-0, joi, la secund-divizionara Oțelul Galați. Asta, după ce în ultima etapă de campionat au trecut clar acasă de rivala Rapid (3-1). 

Este de notat că în acest sezon, FCSB a scos doar șapte puncte în cele șapte deplasări.

Prin urmare,ma astept la un meci echilibrat,un meci cu multe faze importante la finalul caruia ,FCSB nu va pleca invinsa.

  • U Craiova 1948: W L L D D
  • FCSB: D W L L D

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chindia Tg vs Farul Constanta
Pronostic:
X2
Cota
1.33
U Craiova 1948 vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.36
Cota finala: 1.81
Profit: 8.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro